Star

October 4, 2020 15:00

By

Tara ušla u Zadrugu da se obračuna! “ZAGORČAĆE ŽIVOT maloj Rei, JURILA je Mateju celo leto!”

Tara Simov nije više u vezi sa Lazarom iz Vranja jer i dalje pati za Matejom! Čak je spremna i da se pobije zbog njega, piše STAR!

“I Tomović joj je na tapetu! Ta pi**ica tripuje da je ona luda za njim!”

– Lazar i ja nismo uspeli da održimo vezu. Dok je trajalo, trajalo je i bilo je lepo. Bila sam rastrzana između Beograda i Vranja, stalno sam bila u kolima i to me je sve mnogo smorilo. U trenutku sam odlučila da raskinem i uđem u rijaliti da se obračunam tamo sa nekim devojkama koje me non-stop pominuju, ali i sa Tomovićem koji me je iz nerazjašnjenih okolnosti blokirao na svim mrežama – otkrila je Tara za STAR pred sam ulazak u Belu kuću, a njen drug nam objašnjava:

– Tara je mnogo ljuta na neke ljude unutra, zato je i ušla kako bi sa njima raščistila za sva vremena. Prva na tapetu joj je ona mala Rea, ona se tajno celo leto nabacivala Mateji Matijeviću i jurila ga, a Taru je pljuvala! Tara će joj zagorčati život, samo polako, videćete…

– Hoće da raščisti i sa Tomovićem, jer je dečko blokirao svuda, ne zna čega se uplašio! Umislio valjda da će ona da ga juri i da je zaljubljena u njega. To što je bilo između njih ranije, to je bilo i prošlo. Ljubili su se i kraj. Dečko beži od devojaka ko neka pi**ica. E pa Tara će mu zbog toga dupe pomeriti – otkriva za STAR jedan od Tarinih dobrih prijatelja.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR/ E- STOCK