Trudna Tara Simov 
Svet

January 27, 2023 14:30

By

Posle gomile promašaja, sreća: Tara Simov postaje majka, evo ko je ponosni tata FOTO

Trudna Tara Simov rijaliti zvezda objavila saopštenje na Instagramu

Bivša rijaliti zvezda i učesnica popularnog takmičarskog formata Zadruga, Tara Simov obelodanila je prelepe vesti. Ona, naime postaje majka a budući da već mesecima uživa u skladnoj ljubavnoj vezi, ova vest je bila logična. Tara više nije ona koju ste poznavali s početka rijaliti karijere, sada stremi ka uspesima i lagodnom porodičnom životu.

Pročitajte: Otkriveno gde je Tara Simov 

Tara Simov Zadruga

Rajko Ristić

Kako je podelila ovu vest sa svojim fanovima, publikom i prijateljima pročitajte u nastavku:

– Postajemo roditelji! Iskreno ne znam odakle bih počela, ni šta bih rekla.. Ko me prati zna da sam se ja još pre par godina pomirila sa činjenicom da možda nikada neću biti majka, shodno nepotpuno razvijenom radu jajnika i materice. Međutim, na slavu moje porodice smo saznali najlepšu vest na svetu – počela je ona i dodala:

Pročitajte: Tara će poludeti kada čuje za ovo – Sanja Grujić i Mateja planiraju zajednički život!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tara Simov (@tarasimov)

– 4 meseca smo se borili da ostane beba zdrava, jer smo prolazili kroz rizičnu trudnoću i mnoštvo komplikacija, međutim, zvanično je sve u redu! A ja ću našoj bebi, ovako javno obećati da će biti najsrećnije dete na svetu! Svaku muku koju smo mi možda prošli, svaku suzu i svaku bol, ti ćeš zaobići! Ljubavi tebi hvala za sav trud i živce zadnji period i najsrećnija sam što si baš TI taj! A za samo nekoliko meseci, ceo svet je naš, ti, bebče i ja – poručila je Tara koja već nekoliko meseci uživa u romansi sa muškarcem nepoznatog identiteta.

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić