Veza Darka Lazića i Barbare Bobak
Svet

September 21, 2023 14:30

By

Iz veze s Darkom izašla preporođena: Barbara Bobak otkrila kako se nosi s Darkovim prevarama

Veza Darka Lazića i Barbare Bobak nije potrajala ali ju je vinula u visine

Barbara Bobak nakon raskida sa pevačem Darkom Lazićem, iskoristila je svoju popularnost zbog veze sa pevačem međutim lepa crnka otkriva da nije ni pretpostavljala da će biti ovoliko popularna…

Veza Darka Lazića i Barbare Bobak

Rajko Ristić

Barbara Bobak prokomentarisala je i Darkovu izjavu da je sve svoje devojke, Anu, Marinu i Barbaru varao sa Kaćom u pauzama

– Pa nisam ja toga, ako ćeš iskreno, i dalje svesna zato što ja ne izlazim iz kuće. Ja samo po nastupima doživljavam te momente i bude mi neverovatno to, neko dođe pa kaže “jao, pipnuo sam je“, a ja sam u fazonu “šta vam je ljudi, pa to sam samo ja“. (smeh) Tako da, nisam se navikla još na to i ne mislim da sam i dalje neka bog zna kakva zvezda, ali volim što imam ljude koji, eto, vole moj rad – istakla je.

Pročitajte Darko Lazić ponovo razočarao, prati ga loša karma

– Nisam gledala, iskreno nisam imala vremena, baš sam puno radila prošle nedelje. Ja mislim da me nije varao, a i ako jeste – sa ove distance nevažno je potpuno – kaže Barbara, a onda je i čestitala Darku na venčanju:

Veza Darka Lazića i Barbare Bobak

BOJAN VUKOVIĆ

– Pa nisam, nas ne vezuje ništa, nismo mi u kontaktu i samim tim nema ni potrebe da čestitam, ali evo čestitam ovim putem i želim sve najbolje. Nešto sam malo ukačila po novinama što sam videla, ali nema šta, lepo je to kad se ljudi venčavaju, udaju, žene, to je super sve.

Barbara dodaje da nema vremena za ljubav trenutno.

– Ja nisam u tom fazonu. “I am not looking for a man“! (smeh). Ne tražim dečka, trenutno ne, a nemam ni kad. Prosto nekako već dosta vremena uopšte nisam zainteresovana, to mi je skroz marginalna sfera jer sam se posvetila karijeri. Sad, da li bi mene neko ometao u tome ili ne – nevažno je. Ako je pored tebe neko ko te voli to je super i to je izvanredna stvar, ali ja trenutno nisam zainteresovana za to prosto jer nisam, nemam neki određeni razlog.

Veza Darka Lazića i Barbare Bobak

ata images

Podesećanja radi, bivša devojka Darka Lazića je takođe priznala kako je posećivala psihoterapeuta dok je bila u vezi sa njim:

 Potražila sam stručnu pomoć pre raskida, ako ćeš iskreno (smeh). Zbog svega toga mi se život iz korena promenio naglo. Ja sam neko ko je vodio neki jako optimalan život, a kada ti se desi tako nešto, takav bum, kada ti se sve totalno okrene. Da bi se snašao u svemu tome i ne bi sebe izgubio, ti moraš. Mislim, ne moraš, ali ja sam morala. Naravno da sam ja na tim psihoterapijama razgovarala i o raskidu, ali i o stvarima koje se dešavaju meni u životu.

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić