Saša Popović i Biljana Jevtić svet portal svet
Svet

November 30, 2022 22:19

By

Biljana Jevtić progovorila o teškom zdravstvenom stanju i otkrila detalje sinove svadbe

Zdravstveno stanje Biljane Jevtić dovedeno je u pitanje

Pevačica Biljana Jevtić ne pojavljuje se često u javnosti, a interesovanje medija za njom ne jenjava već godinama. A, o njoj i njenom suprugu uglavnom su se pisale lepe priče.

Međutim, pre samo nekoliko meseci kao bomba odjeknuka je vest da zdravstveno stanje Biljane Jevtić nije baš najbolje, što je izuzetno uznemirilo nju i njene najmilije.

Pročitajte: Svaki kutak su sami uredili – Zavirite u dom Biljane Jevtić i Ace Ilića, sve pršti od luksuza

Instagram

– Neki prijatelji su počeli da me zovu, da me pitaju kako sam. Ljudi su mi se javljali sa mora, sa odmora, čak i neki nepoznati, ja se iznenadila, pitala sam se šta se dešava. Mnogo sam radila u tom momentu pa nisam stigla ni da vidim sve te objave. I šta ja sada da kažem?! Napisali su da sam u kritičnom stanju, a ja operisala žuč pre četiri godine – objasnila je pevačica i time stavila tačku na loše zdravstveno stanje Biljane Jevtić

Sa druge strane u medijima je odjeknula i veoma lepa vest koja se tiče njenog života, a u pitanju je ženidba njenog i Acinog sina, što je nažalost demantovala.

Pročitajte: Biljana Jevtić se zbog sina sukobila sa koleginicom

Instagram

– Moram da demantujem! Sin se ne ženi, biće veselja, ali je još rano za to. To su prazne priče. On je doveo devojku na slavu i odmah su to pisali. Posle toga su me zvali prijatelji da me pitaju što krijem da ženim sina. Taman posla da bih tako nešto krila, to je lepo i normalno da će svi znati kada do toga bude došlo. Moj sin trenutno završava fakultet, zabavlja se i uživa, ali ništa od svadbe – otkrila je pevačica.

IZVOR: GRANDONLINE

FOTO: RAJKO RISTIĆ, INSTAGRAM