Zet Miroslava Ilića
Svet

November 20, 2023 22:00

By

Hteo sam da ga poštedim… Miroslav Ilić konačno otkrio šta misli o svom zetu Šutanovcu, šok

Zet Miroslava Ilića otkrio istinu o pevaču

Kada je Miroslav Ilić održao dva veličanstvena koncerta u prepunoj Štark Areni, a u publici pored supruge Gordane, bili su i ćerka Marija sa svojim mužem Draganom Šutanovcem i sinovima Predragom i Strahinjom. Iako su zet Miroslava Ilića i pevačka legenda u prošlosti trpeli razne prozivke, prvi je pre koncerta otvoreno podržao Miroslava i otkrio porodične tajne iz vremena kada je bio ministar odbrane.

Zet Miroslava Ilića

Ata images

– Video sam dva kofera puna donacija koje je Miroslav poklonio raznim bolnicama i Domovima zdravlja…

Pročitajte: Mira Antonović – E, jadni Miroslave, kako si nisko pao, kupio si stan zetu, a sinu ni čokoladu

– Te humanitarne akcije on je radio u vreme kad sam ja bio ministar, ali sam to saznavao od načelnika VMA, a ne od njega. Moja tašta se operisala na VMA, a ja sam to čuo tek kad je bilo gotovo. On ne samo da ne traži pomoć, nego iz inata čeka red – ispričao je pred kamerama zet Miroslava Ilića.

Zet Miroslava Ilića

Ata images

Nije iz inata nego neću da zeta stavljam u tu poziciju, hteo sam da ga poštedim situacija koje mogu da izazovu neku priču – ispričao je Miroslav koji sa suprugom Gordanom očito deli stav po tom pitanju, a i sam političar je priznao da ga tašta nikada nije stavljala u neprijatne situacije, da se nije obazirala na one koji traže razne usluge, a kako se pohvalio bila mu je i najveći bedem i odbrana dok je bio na funkciji ministra, pisao je ranije “Svet”.

Šutanovac je onda priznao da je tašta Gordana uvek otkačinjala te koji traže razne usluge i da mu je ona bila najveći bedem i odbrana dok je bio na funkciji ministra.

Pročitajte Mirjana i Devin očajni zbog nove sudske odluke – Miroslav Ilić likuje 

– Ima jedan moj kolega koji i dan danas ne govori sa mnom. Njegov bratanac je hteo da konkuriše na Vojnu akademiju, ali krivinaški, pa me je molio da to Dragan završi. Ja sam okrenuo Dragana a on mi je rekao: “Matori, evo ti telefon od ljudi koji to vode pa vidi. Ja u tu priču da ulazim neću“.

Zet Miroslava Ilića

Ata images

– Javljali su se meni i ozbiljni biznismeni iz Austalije koji prave municiju, borbena vozila da ih upoznam sa Draganom. Ja kažem Dragane taj i taj čovek želi da se upozna sa tobom, a on odgovori Miroslave, ne. Evo ti moja služba koja to radi pa se njima javi – rekao je zet Miroslava Ilića pevaču, a on to ranije podelio sa javnošću.

AUTOR: SVET

IZVOR: Svet časopis

FOTO: Rajko Ristić