majka milice mitrović
Svet

August 3, 2022 13:01

By

Zet Milice i Željka Mitrovića krije pravi identitet: Svi misle da je bogati Amerikanac, a u stvari…

Zet Željka Mitrovića je Amerikanac srpskog porekla

Kristina Mitrović, ćerka Željka Mitrovića odavno je predstavila svoga dečka milijardera Iliju iz Ukrajine, o kojem svi pričaju, a sada je došao red da izabranika javnosti pokaže i njena sestra Andrea. Novi budući zet Željka Mitrovića na instagramu se predstavlja kao Šon Parnet i neverovatno je zgodan.

Pročitajte: Ćerke Milice i Željka Mitrovića danas lepotom oduzimaju dah – A, evo kako su nekada izgledale 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Shon Parnett (@shonparnett)

Šon i Andrea u vezi su dve godine i svakodnevno objavljuju zajedničke fotografije na “Instagramu”. Upravo iz njih zaključili smo da mladić iako nosi strano ime zapravo ima korene u Srbiji, piše Story.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Shon Parnett (@shonparnett)

Bavi se medicinom, završio je Medicinski fakultet u Beogradu, voli tenis i vaterpolo i Andreu kojoj skida zvezde s neba. Pre nekoliko meseci priredio joj je neverovatno rođendansko iznenađenje u Parizu, sa stotinama ruža i sveća sa pogledom na Ajfelov toranj.

Pročitajte: Najlepša je i svi joj zavide – Autfit ćerke Željka Mitrovića vredi čitavo bogatstvo (foto) 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Shon Parnett (@shonparnett)

Zet Željka Mitrovića beskrajno je romantičan stoga svoju izabranicu često privatnim avionom vodi na omiljene destinacije Kan, London, Napulj… a neretko mladi par obilazi i lepote Srbije.

Vlasnik Pink televizije već je imao prilike da upozna ćerkinog izabranika i ne krije da mu se dopada. Ukoliko se Šon odluči da u neko doba zaprosi lepu Andreu zasigurno će imati njegov blagoslov.

IZVOR: STORY

FOTO: INSTAGRAM