Svet

January 28, 2022 08:00

By

NOVI SUKOB NA POMOLU! Đorđe David ispljuvao ćerku Dragana Stojkovića Bosanca!

Čini se da se ponovo sprema rat, i to u “Zvezdama Granda”. Naime, Đorđe David je, osuo paljbu po ćerki Dragana Stojkovića Bosanca, a poznavajući temperament čuvenog kompozitora, on na to neće gledati skrštenih ruku, te će između njih izbiti okršaj prvom prilikom.

ĐORĐE DAVID

Đorđe David ispljuvao ćerku Dragana Stojkovića Bosanca!

Kako piše Alo, sve je počelo u studiju gde se snimao “Grand specijal”, u kome je gostovala Džidža. S njom su bili i Darko Lazić i Barbara Bobak, a Đorđe je tada došao do tribina gde sedi publika i tehničko osoblje i počeo da dobacuje. Izvor koji je bio na licu mesta za Alo navodi da je roker od starta postupio napadački i da je bio vrlo besan.

Pitao je ko su ljudi u emisiji, navodno nije čuo za Darka Lazića i Barbaru Bobak, pa su mu objašnjavali ko su oni. A onda je pitao i “ko je ova”, misleći na Džidžu. Kad je čuo njeno ime, odmah je počeo da sipa uvrede. Rekao je: “A to je ta Džiža, njoj ću ja je*ati majku. Seljanka mala, narkomanka jedna, videćemo za koga je ona rekla da je blato” – kaže izvor.

PROČITAJTE: Bivši verenik Andreane Čekić završio u zagrljaju njene koleginice!

Džidža

ATA IMAGES

Koliko sam shvatio, Đorđu je neko tih dana poslao naslovnu stranu jednog bosanskog magazina gde je bila Džidžina izjava – navodno je rekla da neće da komentariše članove žirija “Zvezda Granda”, osim svog oca, jer ne želi da se svađa s blatom! To ga je baš razbesnelo, ali ne znam da li je sačekao kraj emisije i prišao Džidži da razjasni nedoumice s njom – dodao je izvor.

Bavim se svojom novom pesmom “Ekstaza”, podršku primam sa svih strana pošto sam veliki car, a on kao stariji gospodin mi je totalno nebitan u životu – poručila je pevačica.

Đorđe je na to odgovorio kratko:

Gluposti – bio je izričit.

PROČITAJTE: ŠOKANTNO! Jovana Jeremić pokazala zadnjicu i međunožje! Tvrdi da je mnogo više od dame!

FOTO: ATA IMAGES