Star

18 Juna, 2021 15:00

ALEKS IZNELA ŠOKANTNE DETALJE! Tari Ša nije prvi, bila je sa oženjenim Albancem! Simova nije joj ostala dužna!

Svađa Aleksandre i Tare uzbrukala javnost!

Otkako je ušla u vezu sa, tada oženjenim, reperom Nenadom Aleksićem ljubavni život Tare Simov privlačio je veliku pažnju, a ako je verovati Aleksandri Nikolić, Ša nije prvi zauzeti muškarac sa kojim je starleta bila. Aleksandra je u „Zadruzi“ ispričala da Taru poznaje iz perioda kada je navodno bila u vezi s oženjenim Albancem, a tu romansu je, kako Nikolićeva tvrdi, starleta pokušavala da sakrije.

PREPUCAVANJE – SVAĐA ALEKSANDRE I TARE SVE BURNIJA!

Tara mi je mnogo puta radila iza leđa i moram da kažem da mi ona nije nikakva drugarica. Da nije iznosila laži o meni, ja ne bih iznela istinu o njoj, a istina je da smo obe bile s Albancima – rekla je Aleksandra i otkrila još jedan detalj iz Tarine veze. Razlika između mene i nje je u tome što sam ja bila sa muškarcem koji je razveden, a ona sa oženjenim – otkrila je Aleksandra, ali kako se činilo to repera Nenada Aleksića Ša nije preterano razočaralo.

Tara Simov je takođe ovu situaciju ovako prokomentarisala.

Pročitajte: PAKAO! Aleks OSTAJE na ULICI posle Zadruge

-Aleksandra će dobiti opomenu pred tužbu, a Marka sam tužila. To što oni pričaju nema veze sa životom i ne znam zašto Aleksandraima potrebu da me komentariše. Sve što je ona rekla, a tiče se mene, nema veze sa istinom – rekla je Tara i dodala da jedva čeka da se završi rijaliti kako bi bila sa svojim dečkom.

-Trenutno tražim stan za nas dvoje u kojem ćemo živeti zajedno. Jedva čekam da se sve završi i da budemo skupa – rekla je Tara.

AUTOR: STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ, RAJKO RISTIĆ