Star

7 Aprila, 2021 22:00

Ana Korać BESNA na Sanju Marinković! Ovo je RAZLOG!

Nakon što je bila gošća u emisiji „Magazin In” kod Sanje Marinković, starleta Ana Korać ostala je uvređena zbog Sanjinih pitanja i konstatacija! Toliko je pobesnela da je čak i odbrusila voditeljki odmah nakon snimanja!

Ana besna na Sanju!

Ani je bilo jako neprijatno, da je znala da će tako biti, ne bi se odazvala pozivu. Sanja je zaista uvek bila fina prema njoj, i zato je Ana sad i ostala zatečena jer se osećala kao najnemoralnija osoba. Sanja je u više navrata, tako se Ana osetila, kao da je htela da je ponizi, pa je Koraćeva baš ljuta zbog pitanja šta joj majka kaže što se slika gola, kao i kada je Sanja pitala: ‘Zašto misliš da si ti uzor mladim devojkama?!’ Baš se osetila ružno. Međutim, iako je pomislila da ode iz emisije, ipak je rešila da ostane do kraja i da ne pravi skandal, jer to nije njen stil. Nije znala ni da će gosti biti i Taki i Tarina mama sa kojima Ana nije dobra – priča izvor Star i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 🔥 Ana Korać🔥 (@ana_korac)

Ana je nakon emisije među prvima izašla iz studija, a kada se kretala ka apartmanu kako bi se presvukla bila je drčnija i glasna kako bi je čuli svi: ‘Mene niko ne može da ponizi, ne znam šta je Sanja umislila, ovo nije fer!’ A, zatim je Sanji dobacila da se osećala baš neprijatno – završava naš izvor sa lica mesta.

AUTOR: SANJA ARSIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ