pevačica branka sovrlić
Star

11 априла, 2022 22:00

Greška koju sebi nikad neće oprostiti: Branki Sovrlić je ovaj momenat zauvek promenio život

Pevačica Branka Sovrlić iskreno je progovorila o presudnom trenutku u karijeri 

Pevačicu Branku Sovrlić, zvezdu devedesetih koja je ostavila trag mnogobrojnim hitovima, mnogi pamte kao jednu od najzgodnijih pevačica tadašnje estrade. Svesna svega toga, Branka Sovrilć osvrnula se na početak svoje karijere i iskreno progovorila o momentima koji su joj teško padali kao i o onima zbog kojih se gorko pokajala.

Pročitajte: Branka Sovrlić: Publika je nemilosrda, voli te dok imaš hit, a onda te zaboravi!

Branka Sovrlić

Rajko Ristić

Pevačica Branka Sovrlić iskreno o trenutku koji joj je promenio tok karijere

Gostujući nedavno u emisiji „Magazin IN“, voditeljka Sanja Marinković pohvalila je izgled Branke Sovrlić, a onda se osvrnula na godine kada je pevačica započela karijeru evocirajući uspomene kojih se sećala kao devojčurak.

– Branka vi ste svojevremeno bili na listama najs***ipilnijih i najzavodljivijih žena – zaključila je voditeljka.

Pročitajte: I bogati plaču! Branka Sovrlić kupa se u milionima, a jedino što želi sebi ne može da priušti!?

Njima je bilo s**** i kada sam do pola bila uslikana. Laza Lazarević me je svojevremeno pitao koliko sam trenirala da ličim na Merilin Monro – rekla je Sovrlićeva iskreno.

Poznata pevačica Branka Sovrlić istakla je da je bila izuzetno oprezna i kada je u pitanju odevanje za spotove ali i da je zbog jedne greške preplakala celo snimanje spota:

U jednom spotu mi se haljina dizala i čak sam na tom spotu preplakala jer sam imala kombinezon i video se donji veš. Ja sam rekla da ne želim da se to vidi, ali ostalo je. Ta pesma je postala hit. Ja sam dobila kompliment skoro da sam izumirujući primer žene jer je na meni sve prirodno – rekla je Branka Sovrlić u emisiji „Magazin IN“ i time objasnila da je momenat zbog kog se gorko pokajala ipak pozitivno uticao na tok njene karijere.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: STAR

FOTO: Instagram / Instagram Printscreen