Bajagina devojka
Svet

28 јула, 2022 12:00

By

Konačno progovorio o razvodu: Bajagina frapantna izjava o braku s Emilijom

Bajaga progovorio o razvodu 

Nakon trideset godina skladnog braka sa suprugom Emilijom, usledio je krah, a Momčilo Bajagić progovorio o razvodu koji je šokirao javnost. Muzičar koji se gotovo nikada ne oglašava po pitanju svog privatnog života do sada nije imao komentar ni na ovu temu te su se svi iznenadili kada je za medije potvrdio da se rastao od supruge.

Pročitajte: Marija Šerifović oplela po domaćoj muzičkoj sceni – Danas se ne slušam ni ja ni Bajaga ni Čola već samo prostitutke

Foto: Ata Images

Bajaga progovorio o razvodu – „Bilo je davno da bih se prisećao“

Bajaga se prvo oglasio na svom Fejsbuk profilu. Budući da se razvod dogodio pre godinu i po dana, kako domaći mediji prenose, mnogi su konstatovali da u Momčilovim izjavama uopšte nema žala za prošlim vremenima. A i zašto bi kada je svako krenuo svojim putem a zbog dece ostali su u sjajnim odnosima…

– Iako nisam pristalica javnog mnjenja i da se stvari iz privatnog života provlače po žutoj štampi… mada verovatno već svi znate… Pa da se i ja oglasim. Zvanično razveden! – napisao je Bajaga, a sada je za „Dnevni Avaz“ vrlo kratko prokomentarisao:

Pročitajte: Bajaga je bio najveći jugoslovenski zavodnik, a sin Marko je njegova kopija

Razvod Momčila Bajagića Bajage i Emilije

Foto: ATA images

Nikad nisam pričao o privatnom životu… I, eto, vidite da je razvod bio pre više od godinu i po, a tek sad se saznalo. Bilo je davno da bih se prisećao.

Bajagina supruga Emilija sa kojom je bio u braku od 1989. godine i sa kojom ima ćerku Anđelu i sina Marka nikada nije želela da se eksponira u javnosti, a muzičar je jednom prilikom ispričao da se njihov sudbonosni susret desio u autobusu.

Pročitajte: Nakon priče o razvodu isplivala Bajagina najveća tajna – Ovoj pevačici je posvetio svoje najlepše pesme

Bajagin sin

Ata images

Ema je stanovala u Zemunu, a upoznali smo se u autobusu. U busu sam je prvi put pitao da li bi htela da izađe sa mnom u nedelju, a ona je rekla da nedeljom ne izlazi. Meni je to delovalo kao da me odbila, jer ko ne izlazi nedeljom – rekao je pevač jednom prilikom za Novosti.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: Blic

FOTO: ATA images