Bes Filipa Cara
Svet

October 8, 2023 13:00

By

Filip Car besan, traži dokaze: Aleks očajna, dosta joj je svega

Bes Filipa Cara prema trudnoj Aleks ne prolazi

Aleksandra Nikolić, pobednica rijalitija “Zadruga 6”, koja sa Filipom Carom očekuje svoje prvo dete javno se požalila zbog njegovog ponašanja prema njoj.

Bes Filipa Cara

Instagram

Pročitajte: Maja Marinković i Filip Car zagorčali život trudnoj Aleksandri: Oglasila se i Nikolićkina majka

Razlog za to su verovatno izazvale sumnje da je on otac nerođenog deteta. Naime, bes Filipa Cara do kojeg su došle glasine kako Aleks laže da je beba njegova ne prolazi, a sve je još začinjeno navodnim dokazima i tvrdnjama dobro upućenih ljudi.

Bes Filipa Cara

Ata images

Filip Car će tražiti DNK analizu

“Cara nije teško ubediti u nešto, a naročito ga nije teško iznervirati i naljutiti. Nazovi drugovi su mu preneli priče o Aleksinom šatro neverstvu, pa su ga naložili da ne sme da ispadne budala i naivčina. Onda mu se još i javio neki lik iz Hrvatske koje mu je pričao kako je bio sa Aleks i da nipošto ne naseda na priče o bebi. E sad, meni nije jasno samo kako više veruje trovačima okolo nego devojci koja je odlučila sve da ostavi i dođe kod njega u Crikvenicu da živi zbog bebe. Sad je u fazi da će tražiti DNK analizu da crno na belo vidi ko tu laže.” 

Bes Filipa Cara

ATA images

“Aleks je naravno ovo šokiralo, devojka nije mogla da veruje kakve su gadosti ljudi spremni da joj urade iza leđa, ali sa Carem nema mnogo diskusije kad mu proradi živac. On se dernja, besni, ume da bude i agresivan, a njoj je ispod časti da se pravda na tu temu kad ionako nisu zajedno. Ona je čista pred sobom, detetom i pred Bogom, a on nek vidi sa sobom šta mu je činiti. Neće ona sa njim da se ubeđuje i pravda, naročito ne zbog stresa koji utiče i na dete, ovako će je samo još više odaljiti od sebe. Njoj je sada potreban mir, a sigurna je da će se vremenom i on opametiti, samo da ne bude kasno.” – kaže izvor blizak Caru.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images