Bolest Miloša Bojanića svet portal
Svet

February 23, 2024 20:58

By

Branki se u trenu srušio ceo svet: Milošu Bojaniću otkrivena teška bolest

Bolest Miloša Bojanića opasna je po život

Pevač Miloš Bojanić u Baošićima poseduje luksuznu vilu koju, kako se pisalo, sada prodaje. Iako je decenijama uživao na primorju, u pecanju, kupanju i vožnji gliserom, pevač u poslednje vreme sve te aktivnosti svodi na minimum. Bolest Miloša Bojanića razlog je zbog koga pevač mora da izbegava sunce.

Bolest Miloša Bojanića svet portal svet

Miloš Bojanić

Naime, preveliko izlaganje suncu za pevača može biti veoma kobno, jer je ranije operisao rak kože, koji može da se povrati.

– Meni je doktor rekao da su nas bombardovali osiromašenim uranijumom i da je ogroman broj ljudi oboleo od raka. Pitao sam ga kako je to moguće kad je od bombardovanja prošlo dosta godina, on mi je rekao da je u hrani i u svemu oko nas osiromašeni uranijum, a da koža kao organ pamti, zbog čega sam oboleo od melanoma – rekao je Miloš ranije za Svet.

Pročitajte Milan Popović dobio četvrtog sina – Dao mu je ime koje ima veze sa Severinom

– Lekar me je pitao jesam li doživeo neki veliki stres. Naravno da jesam, bio sam u “Farmi” tri meseca i to što sam ja preživeo nije doživeo živ čovek u Srbiji. Tako da je i stres uticao na moju bolest. Dva puta sam operisan – govorio je ranije Miloš.

Rak kože

Dragan Gajić

– Posle “Farme” sam saznao da imam maligni tumor i ceo život mi je prošao pred očima, ali odlučio sam da se borim. Imao sam neki plik na stomaku i pri prvom pogledu na njega doktorka je znala da je u pitanju rak kože. Rekli su mi da može da se vrati, ali ja se ne plašim, jači sam od raka – izjavio je Miloš posle operacije.

Bolest Miloša Bojanića izlečena je i pevač se već godinama oseća odlično, ali se ipak čuva koliko je moguće, kako se rak ne bi vratio.

 

 

 

AUTOR: SVET

FOTO: DRAGAN GAJIĆ, BOJAN VUKOVIĆ, ATA IMAGES