Edita operisala nos
Svet

August 12, 2023 09:00

By

Bizarnije od ovoga ne može: Edita se unakazila estetskim korekcijama, ni majka je ne prepoznaje FOTO/ANKETA

Edita operisala nos, fotografija otkrila sve

Iako je nedavno proslavila tek 30. rođendan, izgled popularne pevačice Edite Aradinović doživljavao je razne transformacije. Ono što je njen zaštitni znak jeste široki osmeh koji nosi svuda sa sobom, ali čini se da u poslednje vreme neretko iznenadi armiju fanova novom estetskom promenom, koja nailazi na oprečne komentare.

Pročitajte: Cela izoperisana, ne zna da peva – Edita Aradinović navukla na sebe gnev nakon što je izvređala Priju FOTO

Edita operisala nos

Ata images

Mlada muzička zvezda ima bukirano čitavo leto, a većinu vremena provodi na crnogorskom primorju gde atmosferu dovede do usijanja u svakom klubu u kojem nastupa. Međutim, u retkim pauzama koje ugrabi ona završava i druge poslovne obaveze te je tako nedavno gostovala u jednom podkastu. Na koju temu je pričala, ne znamo, ali ono što je i više nego očigledno jeste da je Edita operisala nos, ponovo.

Pročitajte: Edita Aradinović izbezumljena od šoka – Višeminutna drama trajala je kao večnost, ovo će uvek pamtiti FOTO

Ona je podigla nosnu kost, a slikana je iz takvog ugla da se jasno vidi kolika je promena nastala novim estetskim zahvatom. Mnogi njeni obožavaoci, a i oni koji to nisu doslovno su zgroženi njenim najnovijim izdanjem. Naime, mnogi su istakli da je Edita preterala sa operacijama, te da je veoma mlada da sebe potpuno transformiše.

Pročitajte: Šta uradi od sebe – Edita plastičnim operacijama promenila lični opis, a sad ju je kratka plava kosa učinile neprepoznatljivom FOTO

Edita operisala nos

Ata images

“Da l’ je moguće da je ovo ona, druga žena”, “au, kakva promena”, “sve više liči na Tamaru Đurić, samo su neke od poruka koje se mogu pronaći. A mi ostavljamo vama da procenite da li je Editina najnovija promena bila neophodna ili je bila lepša ranije?

Koja Edita vam je leoša?

Vidi Rezultate

Loading ... Loading ...

 

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images