Star

12 Februar, 2021 14:00

Estrada u DEPRESIJI! Kaći, Radi i Ani situacija sa koronom veoma TEŠKO pala!

Pandemija korona virusa teško je pala svima, a nisu pošteđene ni javne ličnosti. Da im je situacija sa koronom teško pala priznale su i pevačice Katarina Živković, Rada Manojlović i Ana Nikolić.

Estrada u depresiji

Katarina Živković je primitila kod sebe da joj sve ovo teško pada, pa je otovreno rekla da je potražila stručnu pomoć.

Nekad nemam volje da ustanem iz kreveta. Ni sa kim se ne viđam jer mi se ne priča. Sve ovo predugo traje i sada ne znam da li mi teže pada to što ne radim, ili što ne putujem… Potražila sam pomoć psihologa i do sada išla na dve seanse. Dosta sam čitala o depresiji i mada znam da smo svi mi dobri teoretičari, a malo ko od nas zna da to primeni u praksi, odlučila sam da verujem ljudima koji se time bave i kojima je posao da pomažu – kaže za piše „Alo” Katarina, koja veruje da će uskoro izaći iz depresije i opet imati razloga samo za smeh.

Rada Manojlović se bori sa istim problemom, posebno što se njoj sa karantinom i pandemijom poklopio i gubitak veoma bliske osobe.

Meni je u porodici preminula jedna od najvažnijih osoba u životu, a to je moja baka, mamina mama. To se desilo u junu mesecu. Shvatila sam da sam četiri meseca bila u čudnoj depresiji. Ništa mi se nije radilo, ni korona me nije zanimala, bukvalno sam bila u nekim životnim pitanjima – rekla je Rada Manojlović i dodala da se sada oseća mnogo bolje, piše Blic.rs.

Ana Nikolić takođe je iza sebe imala turbolentan period, ali i zbog korone često strahuje.

Sve je ovo počelo da me zastrašuje jer predugo traje. Više se ni na telefon ne javljam iz straha da ne čujem da je neko koga poznajem preminuo od ovog virusa, koji mi je već odneo dosta bliskih ljudi – bila je iskrena Ana Nikolić, piše Blic.