poznate dame pretrpele porodično nasilje svet portal
Svet

January 11, 2024 13:00

By

Fotografija Duška Tošića svedoči o potpunoj transformaciji: Vidno mršaviji, ne liči na sebe

Fotografija Duška Tošića iz mladosti iznenadila

I dok se o njihovom odnosu ispredaju brojne tačne i netačne priče, uspešne karijere im niko ne može oduzeti. Fotografija Duška Tošića iz mladosti iznenadila je javnost kada je isplivala na društvenim mrežama a to svakako nije zasenilo priču o njihovom braku.

Fotografija Duška Tošića iz mladosti

Ata images

Jelena Karleuša i Duško Tošić već nekoliko godina ne žive u harmoničnom odnosu iako su pod istim krovom i dalje i na papiru u bračnoj zajednici. Kao razlog osim pevačicine navodne afere sa suprugovim kolegom, Ognjenom Vranješem navodi se i Duškov osećaj da više ne pripada porodici koju je zasnovao sa pop divom pre deceniju i po.

Fotografija Duška Tošića iz mladosti

Foto: Instagram

Fotografija Duška Tošića iz mladosti – Više nije isti čovek

Iako retko govori na temu braka i ljubavi, Karleuša je krajem prethodne godine otkrila da se kao lavica bori da porodicu održi na okupu i da Atina i Nika imaju roditelje koji će im pružati bezuslovnu ljubav zajedno, a ne na različitim adresama.

Pročitajte Crna magija u Tošićevom domu – U sve umešana Jelena Karleuša

Da li se od tada do danas nešto promenilo, ne znamo ali ono što znamo jeste da je fotografija Duška Tošića iz mladosti napravila potpuni bum na društvenim mrežama, a na konto promena možemo reći da je on taj koji se potpuno transformisao.

Fotografija Duška Tošića iz mladosti

Foto: Instagram

Fotografija Duška Tošića iz mladosti – Fudbaler vidno mršaviji 

Naime, nekadašnji fudbaler današnji uspešan fudbalski mendažer objavio je sliku sa početka profesionalne karijere. Na njoj je vidno mršaviji, pa deluje kao da dres visi na njemu, ali ono što je ostalo je prepoznatljivi pogled i svetlo plave oči na koje je pala i neosvojiva pevačica.

Pročitajte Posle petnaest meseci od sukoba sa Duškom, Karleuša progovorila o nasilju

Poznato je da je Tošić isključivo svojim talentom postigao sve uspehe koje danas sa ponosom ističe s obzirom na to da je potekao iz skromne porodice. To se na pomenutoj fotki i primećuje, njegova skromnost i posvećenost sportu koji obožava.

Fotografija Duška Tošića iz mladosti

Rajko Ristić

Verujemo da ga ovde ni supruga ne bi prepoznala jer je Duško potpuno promenio lični opis i od mladog fudbalera ostala je samo bleda senka danas.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images