Katarina Grujić, Marko Gobeljić
Star

24 Jula, 2021 15:00

Katarini Grujić verenik Marko Gobeljić brani: Ne smeš da pevaš dok si trudna!

Katarini Grujić verenik Marko Gobeljić brani: Ne smeš da pevaš dok si trudna!

Katarini Grujić verenik Marko Gobeljić brani da peva. Ona je u četvrtom mesecu je trudnoće, ali za sada uspešno krije već nabubreli stomak. Kako Star saznaje njen verenik Marko Gobeljić imao je nedavno ozbiljnu svađu sa pevačicom jer smatra da treba da odmara i da se čuva, a ona ima pet dana u nedelji zakazane nastupe. Iako se ona oseća dobro, Marko je ipak zabrinut.

VEĆ JE POČEO DA BRINE O NJOJ KAO PRAVI MUŽ

Katarina Grujić, Marko Gobeljić

Kaća je još pre tri meseca imala zakazane nastupe, pogotovo na crnogorskom primorju. U međuvremenu je saznala da je u drugom stanju, ali kako nema mučnine i super podnosi rešila je da ne otkazuje nastupe, već dok bude mogla ona će da radi. E, sad, Marku se to nikako ne dopada, pogotovo kako trudnoća odmiče, smatra da treba da odmara i uživa, a ne da radi. Kaća ga ubeđuje da nema razloga da se sekira jer je njoj trudnoća na prvom mestu, i čim oseti da ne može da nastupa, ona će se povući. Ali ne vredi, Marko je baš džangrizav po tom pitanju”, kaže nam izvor blizak pevačici i dodaje:Kaća je još pre tri meseca imala zakazane nastupe, pogotovo na crnogorskom primorju. U međuvremenu je saznala da je u drugom stanju, ali kako nema mučnine i super podnosi rešila je da ne otkazuje nastupe, već dok bude mogla ona će da radi. E, sad, Marku se to nikako ne dopada, pogotovo kako trudnoća odmiče, smatra da treba da odmara i uživa, a ne da radi. Kaća ga ubeđuje da nema razloga da se sekira jer je njoj trudnoća na prvom mestu, i čim oseti da ne može da nastupa, ona će se povući. Ali ne vredi, Marko je baš džangrizav po tom pitanju – kaže izvor za Star blizak pevačici i dodaje:

Pročitajte: Katarina Grujić peva i đuska, a priča se da je u 5. mesecu! Nikad veselija!

Katarina Grujić

Katarini Grujić verenik Marko Gobeljić brani: Ne smeš da pevaš dok si trudna!

Nedavno su opet pokrenuli temu Kaćinih nastupa, i ona mu je baš odbrusila. Objasnila mu je da uglavnom nastupa na otvorenom, da je udaljena od publike, da nije ni prva ni poslednja trudnica koja nastupa i da ne treba više oko toga da razgovaraju. Objasnila mu je da ona najbolje zna šta joj prija, a šta ne. On je bio ljut, čak je i sa Kaćin tatom pričao koji mu je rekao da se ne brine. Razumljivo je da brine, jer je korona i dalje prisutna, na Kaćine nastupe dolazi mnogo ljudi, ali ona je stvarno od kada je saznala da je trudna, objasnila menadžeru da mora da bude distancirana na bini, i da mora da se pazi, što apsolutno svi razumeju – kaže nam izvor.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SANJA ARSIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ, PRINTSCREEN/INSTAGRAM