Svet

19 Januara, 2022 20:00

KOMŠIJE RAZOTKRILE VESNU ZMIJANAC!? Ovome se niko nije nadao!

Pre više od dve i po decenije, Vesna Zmijanac je svoj mir i utičište pronašla na planini u Šumadiji,gde je sagradila kuću. Zmijančeva kako saznajemo, poslednjih godina najviše provodi vremena na svom prostranom i prelepom imanju na planini Bukulja koja se nalazi u blizini Aranđelovca.

Vesna Zmijanac

Rajko Ristić

Nije tajna da pevačica narodne muzike svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti, te i zbog toga postoje razne spekulacije u vezi njenog privatnog života.

Naime, domaći mediji stalno pokušavaju da saznaju da li pevačica ima nekog  muškarca u svom životu kako bi došli do informacije posetili su mesto u kojem pevačica ovih dana provodi najviše vremena.

– Ona je najnormalnija žena, kao i svaki običan čovek. Dođe često kod nas, uglavnom kupuje cigarete i nešto što joj zafali za taj dan. Uvek je ljubazna – rekla  je radnica u lokalnoj prodavnici mesta u kojem pevačica trenutno živi.

– Dugo je ona ovde, od 1995. godine. Dolazi joj Nikolija često, a obilaze je i prijatelji – dodao je jedan komšija

Kako saznajemo, jedan komšija je istakao, da je pevačica svojevremeno imala partnera, izvesnog Milana koji je bio oženjen, a za tu aferu znala je i njegova supruga, ali i Vesnina ćerka Nikolija.

KOMŠIJE RAZOTKRILE VESNU ZMIJANAC!?

NIKOLIJA I VESNA

IVAN VUČIĆEVIĆ

Ima od tada sigurno 20 godina. Milan je ovde živeo s porodicom, a Vesna mu je bila ljubavnica. Ona je bila veoma popularna, važila je za jednu od najatraktivnijih pevačica, a on nije mogao da joj odoli. Postoji jedna priča iz tog vremena… Milan je bio oženjen i kod njega u kuću je došla Vesna sa ćerkom Nikolijom, koja je bila dete. Sedi Milan na jednom krevetu, a Vesna sela pored njega i naslonila mu je svoju glavu na rame… Milanova žena sedi preko puta njih, a Nikolija kod majke. Pita Vesna nju u jenom trenutku: “Niki, je l’ bi ti volela da se mama uda za čika Milana i da ti on bude novi tata?”. Ta priča je bila hit, prepričavalo se to ovde dugo – ispričao je ovaj gospodin za „Kurir“

Ovome se niko nije nadao!

Za gore pomenuti medij jedan momak koji se pronašao u neposrednoj blizini je otkrio i kako se pevačica pre više godina provela na jednom punoletstvu pod šatorom.

– U to vreme muškarcima se pravio ispraćaj, a ženama punoletstvo ispod šatora. Na jednom takvom događaju Vesna se jako napila. Ona se toliko ubila od alkohola da je muzici dala 6.000 maraka, a oni su u to vreme dolazili da pevaju celu noć za 100 maraka – započeo je ovaj momak za Kurir.

Došla je sa određenom količinom novca i ceo dan i noć je poručivala pesmu: “Mirno spavaj nano”. Kada je potrošila sve pare koje je imala kod sebe, rekla je mojoj sestri gde joj stoji novac i poslala je po još. Ona im je dala minimum 6.000 maraka to veče, vadila je sve po 100 maraka. Tada je taj novac vredeo kao sada na primer 15.000 evra – zaključio je momak.

Vesna Zmijanac

IVAN VUČIĆEVIĆ

Pročitajte: Oglasila se majka Darkla Lazića nakon vesti da joj se sin verio! Ovo se Barbari neće svideti!

 

AUTOR: SVET

IZVOR: Kurir

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/RAJKO RISTIĆ/IVAN VUČIĆEVIĆ