Star

7 Maja, 2021 21:00

Kristina OPSEDNUTA Stanijom! Smuvala je Kristijana jer je ona bila s njim na Farmi!

Kristina Spalević sa kojom je Kristijan Golubović prevario suprugu Ivanu ciljano je ušla u rijaliti i sve je unapred smislila.

Kristina iznajmila i Stanijin devojački stan!

Kako Star saznaje, ona je opsednuta Stanijom Dobrojević, pa je čak iznajmila i devojački stan poznate starlete u Novom Sadu. Ona po svaku cenu želi da je upoređuju sa starletom, a kako je opšte poznato da su Kristijan i Stanija imali aferu na Farmi, ne čudi zbog čega se ona zalepila baš za njega.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kristijan Golubovic (@kristijan.krile_official)

Kristina prati Staniju od kada se pojavila. Oblači se kao ona, skida njene pokrete, uhodi ženu kada je u Srbiji… Ma baš pokušava da je kopira u svemu. Zbog nje se sad zakačila i za Kikija! A još kad je videla da se izdaje Stanijin stan koji je starleta prodala prošle godine, njenoj sreći nije bilo kraja! Odmah ga je iznajmila! Nije ni pitala koliko košta, jedino joj je bilo bitno da se što pre useli! I dan-danas je u tom stanu. Nije menjala ništa, sve je kako je bilo i dok je starleta živela tu. Čak ima i ogledalo sa Stanijinim inicijalima, ni to nije dirala, već se svakodnevno slikala u njemu – priča izvor Stara i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 𝐊𝐫𝐢𝐬𝐭𝐢𝐧𝐚 🌹 (@kristina_spalevic)

Obratite pažnju na njene slike, ima čak i iste poze kao Stanija. Znam da je jurcala da je upozna, išla je na mesta na koja ide Stanija, ali joj se nije posrećilo da se sretnu. Jurila je i neke Stanijine bivše momke. A sad se zakačila za Kristijana – završava naš izvor.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели It’s me, Stanija! (@stanijadobrojevic)

Pozvali smo ovim povodom i Staniju.

Ja tu devojku ne poznajem, nikada se nismo upoznale. Znam da je iznajmila stan u kom sam živela i da ništa nije promenila u njemu, sve stoji kako je i bilo. Simpatično mi je što se slika slično kao i ja, nemam ništa protiv ako sam njen idol. To sa Kristijanom ne želim da komentarišem, svako radi kako želi – rekla je Stanija za Star.

AUTOR: SANJA ARSIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ