Marina Tucaković sahrana
Scandal

24 Septembra, 2021 11:07

Laća će ISPUNITI poslednju želju Marine Tucaković! SAHRANA u toku sledeće nedelja uz ova pravila!

Datum sahrane Marina Tucaković biće objavljen nakon vikenda saopšti je Milan Laća radulović. Sin pokojne Marine objavio je na društvenim mrežama da će njegova mama biti sahranjena iduće nedelje u krugu porodice.

Laća će ISPUNITI poslednju želju majci

Marinin sin Laća će ispuniti njenu poslednju želju da bude sahranja u gorbnici pore svog dugog sina Miloša, bez pomepe i masovnog okupljanja. Takođe, Laća je saopštio i da će sahrana najverovatnije biti u toku sledeće nedelje, ali će biti održana uz ova pravila, u skladu sa situacijom s korona virusom.

Kako bi se njene poslednje želje poštovale i kako bi zaštitili svoje najbliže od epidemije, na nivou porodice smo odlučili da se opelo održi isključivo za najuži krugu prijatelja i rodbine. Broj prisutnih u kapeli neće biti više od 10, uz obavezan sertifikat o vakcinaciji i poštovanje svih mera. Neće biti rukovanja i ljubljenja. Koliko god da smo tužni, moramo biti pažljivi. Apelujemo na sve koji su hteli da prisustvuju sahrani da ostanu u svojim kućama, i da odaju počast Marini slušanjem njenih pesama, te da se oproste od nje intimno. Komemoracija će biti održana nakon 40 dana za širu javnost, kako bi svi mogli da se oproste od nje. Hvala svima na razumevanju. Ožalošćeni, Aleksandar Radulović i Milan – piše u Laćinoj objavi na Instagramu.

FOTO: RAJKO RISTIĆ/ INSTAGRAM/ PRINTSCREEN