Svet

25 Avgusta, 2022 19:15

Ljubav koja je umalo uništila jedan brak: Istina o odnosu Miroslava Ilića i majke Ace Lukasa

Majka Ace Lukasa ludo je volela slavnog pevača

Priču Milomira Marića da su se roditelji Ace Lukasa pre mnogo godina umalo razveli zbog Miroslava Ilića, potvrdio je i razjasnio i sam pevač, interesantnom, živopsinom pričom…

– Pa to nije bilo baš bukvalno,ali tako nekako – rekao je Lukas za naš časopis „SVET“ i dodao:

Pročitajte: Aca Lukas ponovo postaje deda – Lazar otkrio kog pola je beba i kako će se zvati 

Majka Ace Lukasa

Ata images

– I, kada sam prvi put upoznao Miroslava Ilića, moja majka mi je bila u glavi. Sećam da se da je on bio ogromna zvezda kada sam ja išao u školu. Moja majka je išla na njegove koncerte. On je tada punio Dom Sindikata svaki dan zaredom, mesec dana. Šalio sam se sa majkom i govorio joj: „Zašto ne uđeš na onaj koncert od pet sati, pa se na kraju sakriješ iza stolice i ostaneš na drugom koncertu od osam sati a da ne plaćaš dve karte?“ Ma ona je toliko obožavala Miroslava da sam ja kod mog oca primetio animozitet prema njemurekao je Aca pa nastavio:

Pročitajte: Iznenađujuće – Ovako Aca Lukas reaguje kada mu gost ostavi bakšiš

Majka Ace Lukasa

Majka Ace Lukasa

– On nije mogao da podnese toliku ljubav svoje supruge prema nekom pevaču. I, kada sam ušao u ovaj svet estrade i upoznao Miroslava, sećam se, on je pravio koncert, sedeli smo u nekoj emisiji a ja sam ga zamolio da okrenem majku telefonom kako bi je on pitao da li želi karte. On pristane. Moja majka se umalo šlogirala. Da kucnem u drvo, preživela je. Ništa u njenom životu pre i posle nije moglo da se poredi sa tim pozivom. 

– Posle me je zvala i rekla: „Sine, šta si mi to napravio?“  A ja kažem: „Pa šta sam ti napravio.“ A ona će na to: „Pa mogla sam da umrem!“

– Miroslav joj je tada stvarno dao karte i oni su se posle upoznali. Majka nije mogla da veruje šta joj se desilo – krajnje je iskreno ispričao Lukas svojevremno za naš časopis.

Majka Ace Lukasa

ATA/IMAGES

Lukas kreće na regionalnu turneju

Aca Lukas priprema veliku regionalnu turneju za mesec novembar. Prvi koncert zakazan je za Novi Sad, i to 2. novembra, dan uoči Lukasovog rođendana.

Publika će praktično sa Acom dočekati njegov rođendan, a za 3. novembar, na dan rođendana, tradicionalno je zakazana Štark Arena u Beogradu.

Osim Novog Sada i Beograda, novina je što je Lukas zakazao i Sarajevo za 12. novembar.

Karte za sve koncerte uveliko su u prodaji, a kako smo saznali od Lukasovog menadžera Saše Mirkovića, odlično se prodaju. Treba pomenuti i to da će se na pomenutim koncertima snimiti i scene koje će se naći u filmu o legendarnom folkeru, piše SCANDAL.

 

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: IVAN VUKOVIĆ, ATA IMAGES, INSTAGRAM