Scandal

August 14, 2020 16:00

By

Milica Kemez BRUTALNO odgovorila Pešićki: ”Ko je tebe vaspitao da LOČEŠ više nego muškarac i da P*ŠIŠ KVAKE?” (VIDEO)

Bivše rijaliti drugarice Milica Kemez i Jelena Pešić ne spuštaju loptu, nastavile su sa javnim prepucavanjem, kako u emisijima, tako i po društvenim mrežama.

Kemezova je sada odlučila da putem Instagrama odgovori na Pešićkine prozivke koje joj je sinoć uputila u emisiji ”Zadruga – Narod pita”.

BIVŠE DRUGARICE NA KRV I NOŽ!

„Kakve su oni svađe imali unutra, ja njih nisam videla zajedno. Znam da su raskinuli. Večeras smo bili na rođendanu. Ona je isprozivala i izvređala i mene i njega. Ja sam pokušala sebe da spojim sa njom, ali to nije moglo da se ostvari, jer Milica je, neću da je komentarišem. Umesto što piše o meni i Bori, neka piše malo o sebi. Šta je radila u Novoj Trnovi, selu kod Prištine… Jednom je izjavila da joj je bilo radno vreme od 10 uveče do 10 ujuru, koji to klub radi do 10 ujutru. Neka postavi neki stori na tu temu. Ona me ne interesuje, žao mi je što sam se družila sa osobom poput nje. Neka posveti svoj stori svom životu”, rekla je Jelena, ali joj Milica nije ostala dužna.

„Prvo mi objasni kako dama zna za ta sela, za koja ja nikad nisam čula, a kamoli tamo bila… Kako takva dama ne zna opštu kulturu i glavne gradove? Objasni nam, damo, ko je Jeremić? Ostavi se mene, jedva si dočekala da raskine sa mnom ne bi li snimila koji stori sa njim, a bila sam prisutna kada ti je rekao da se više nećete družiti, jer si me opet pljuvala, uspela si šta si htela. Toliko si divna i dobra da si nabila 30 godina u dupe, toliko voljena, a nije se udala i vuče se po rijalitiju… Da, nekad sam i do 10 ujutru radila u kafani, u čemu je problem? To je moja prošlost, ali sam napravila nešto u životu i trudim se, možda nisam najvaspitanija, ali ko je tebe vaspitao da ločeš više nego muškarac i p*šiš kvake? Ostavi me više na miru, dosadila si i Bogu i narodu”, brutalno je uzvratila Milica.

AUTOR: SCANDAL

FOTO: PRINTSCREEN