Minimaksov sin
Svet

6 фебруара, 2023 19:40

Brena okrenula leđa porodici preminulog prijatelja, njegov sin sve otkrio: On je proslavio, a ovako mu vraća

Minimaksov sin razočaran što je Brena zaboravila njegovog oca

U petak, 10. februra navršiće se osamnaest godina kako nas je posle duge bolesti napustio jedan od najznačajnijih TV i radio voditelja, bivše Jugoslavije, ali i novinar, književnik i aforističar, Milovan Ilić Minimaks.

Iako su se mnoge jugoslovenske zvezde proslavile baš u njegovoj emisiji, danas ga retko pominju, a retki su i oni koji se sete da se jave njegovoj porodici, ćerki i sinu, o čemu je ranije i govorio Ila, Minimaksov sin, koji je u kratkom roku izgubio oba roditelja.

Pročitajte: Ovoj poznatoj  pevačici je Minimaks mnogo pomogao – Tvrdi da ga nikad neće zaboraviti

Ata images

– Imam emotivne probleme, padnem u krizu. Umrli su mi svi koji su mogli da umru. Treniram šest puta nedeljno po sat i po, i to me drži u životu – kaže poznati hiphoper, pa nastavlja da govori o odrastanju pored slavnog oca.

– Detinjstvo mi je bilo lepo. Malo je za**bano, jer nisam uvek bio s roditeljima. Mama mi je bila stjuardesa, a tata estradna ličnost. Bilo je i rođendana kad sam bio sam sa sobom. Ali u ocu sam imao i najboljeg drugara, gledali smo zajedno utakmice, vozili bajs. Nismo imali tajne. Morao sam da zaslužim gostovanje u „Minimaksoviziji“. Bila je to ozbiljnija emisija, a stigao sam na red 2002. godine, i to kao ŠaIla. Danas bi bio ponosan na mene. Ne kradem, ne varam, pravičan sam, oženjen, guram. Imali smo veoma težak život, padove i uspone, ali više padove. Na groblje idem stalno. Mama je umrla 40 dana pre tate, ona u decembru od raka dojke, a on u februaru od hepatitisa i ciroze. Imali su veliku ljubav od skoro 40 godina.

Pročitajte: Minimaksov sin operisao tumor – Niko od očevih prijatelja ga nije pitao ni kako je

Minimaks

Ata images

Minimaksov sin tvrdi da je njegov otac brzo zaboravljen, ali je srećan što je dobio ulicu u svom rodnom gradu, Kragujevcu.

– Bio sam davno tamo i mnogo sam ponosan. Tata treba da dobije mnogo više, neku bistu, ulicu u Beogradu, neki trgić. Smatraju da je bio humorista, ljudi ne kapiraju da je on bio i novinar, aforističar, književnik. Osvojio je 18 Oskara popularnosti. Mnogo su ga brzo zaboravili. Od njegovih prijatelja jedino mi se javlja Žika Slika i pojedinci koji nisu iz javnog sveta. Big Lale? Ma kakvi, on je kerefeka. Mnogo se iznerviram kad me zovu za tatinu godišnjicu, pogotovo kada umesto 10. februara, zovu 9. ili 11. – kaže Ila.

Rajko Ristić

Minimaksov sin razočaran Lepom Brenom

Poznato je da je Lepa Brena popularnost stekla zahvaljujući Minimaksoviziji, međutim, Minimaksov sin tvrdi, da ga ona nije čak ni pozvala posle očeve smrti.

– Ma kakva Brena, nikoga nema. Oni su bili tu samo dok je bio živ. Takav je život. Tata nije mešao posao i privatno. Nikada nam u kuću niko poznat nije ušao. Jedino oni pravi prijatelji, Jova Radovanović, Minja Subota i pokojni Ljuba Moljac i Dejan Pataković.

Pročitajte: Svađa Karleuše i Ile – Jelena tvrdi da je Arkan šamarao Minimaksa

Ata images

Ila kaže da se čuo s Cecom Ražnatović i to posle Karleušine izjave da je Arkan šamarao njegovog oca.

– Imao sam fajt s Jelenom Karleušom, rekla je da je Arkan ošamario mog tatu! Ceca me je tad zvala, čuli smo se. S Karelušom sam zaratio zbog Cece, verovao sam joj. Jelena me je razočarala tim potezima – rekao je Ila ranije za Kurir.

 

 

Najnovije na portalu Marie Claire

IZVOR: KURIR

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES