Star

September 29, 2021 17:00

By

Nada Topčagić brutalna! Vera Matović najbolje izgleda, Ceca i Brena su UNAKAŽENE?!

Za razliku od nekih pevača Nada Topčagić uopšte nije imala pozive da nastupa tokom leta pa je zbog toga, kako kaže, shvatila da je neko sabotira! Ekskluzivno za Star pevačica otkriva šta je sve nervira na estradi i kakve je sve intervencije radila na svom licu.

Nada Topčagić brutalno iskrena!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic)

Jesi li se videla sa Zlatanom Ibrahimovićem ovog leta?

-Nažalost nisam stupila u kontakt sa njim, ali planiram da mu pošaljem poklon. Pokušaću preko Siniše Mihajlovića da mu pošaljem poklon. Biće to jedna sitnica da mu se odužim. I ajvar naravno, kako bez zimnice za koju sam ekspert. On je ipak kruna moje karijere, jer je uradio više nego ja za sve ove godine do sada što sam postigla. Zato sam opet išla u crkvu da upalim sveću za njegovo zdravlje.

Samo ti je Dragana Mirković čestitala, jel se javio još neko?

-Tačno je da mi je čestita jedino Dragana, a pored nje još su me zvali samo Beki i Milena Plavšić. Eto, iznenađujuće malo njih je reagovalo. Sujeta i ljubomora su izgleda proradile. Postala je retkost da se nekome čestita, jer se teško podnosi nečija slava. Sve su to postali lažni zagrljaji i tapšanje po ramenu. Ko zna možda bi i ja tako reagovala, nasmejala se, a ustvari u sebi bi bila ljubomorna. Ja sam ovog puta dragulj u tom moru, zadesilo me.

Jesi li imala neke koristi od toga?

-Ma kakvi, ja sam ovo leto sklonjena više nego ikada. Totalno se osećam kao da sam u ćošku nekom. Nekome sam mnogo zasmetala, pa sam sklonjena, kao da ne postojim ili da nikada nisam postojala. Shvatila sam to, jer mi ne stižu pozivi ni za gostovanja ni za nastupe. To mi se nikada nije desilo za ovih 45 godina karijere. Ko neka stara roba se osećam.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zorica Marković (@zoricamarkovic_official)

Jel te zvala bar Zorica Marković da pevaš kod nje u kafani?

-Nije me zvala, ali sigurno hoće. Eto, ako njoj treba da pomognem, njoj ću se odazvati. Ja sam generacija koja ne postoji zbog ove omladine koja je došla, zbog rijaliti učesnica koje čim izađu snime neku pesmu.

Od čega sada živiš ako ne pevaš nigde?

-Živim od izdavanja nekretnina koje sam uspela da kupim dok sam bila na vrhuncu karijere. Od toga živi cela moja porodica. Ne žalim se, plaćam porez 250.000 dinara, a ljudi me i dalje prozivaju i napadaju. Ne volim da kunem, ali sve ovo što mi rade, vratiće im se duplo sigurno.

Priča se ulaziš u Zadrugu i da će da gori sve?

-Da ulaze pevači poput Cakane, Zorice Brunclik, Goce Božinovske, Marine Perazić ušla bih i ja, a ovako sa ovom omladinom da se svađam, ma kakvi. Ja nemam živaca, veliki sam emotivac, izneli bi me na nosilima odande. Ne mogu ja ko Zorica i Lepi Mića, ja nemam organizam za to napadanje.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Bojanic Milos (@b.bojanic)

Šta se dešava sa Milošem Bojanićem?

-Mnogo sam se zabrinula za njega, jer nije dolazio ovo leto na more u Crnu Goru. Bila su mu deca i unuci, ali njega nije bilo. Kad prođe neki gliser mojom uvalom u Kaluđerovini ja se sakrijem, reko evo ga Bojanić, a ja sad ne mogu da gostim i častim, došla sam da se odmaram i želim da budem sama. Nije ga bilo, pa sam se baš zabrinula da li je zdravstveno dobro i šta se dešava.

Jel ti smeta što pišu da si muslimanka i da oca nisi sahranila?

-To što pričaju za mene je jako ružno. Ja ću se kad tad oglasiti o svemu tome. Ja sam mom ocu mogla spomenik od zlata da dignem, ali on to nije hteo, tražio da bude sahranjen između četiri drveta šljive. Mi smo živeli na salašu u Osjeku sa Mađarima, Hrvatima i muslimanima. Moje pravo ime je Nada, nikada se nisam zvala Senada kao što pričaju. Ne znam zašto me neko sabotira, napada i priča laži o meni.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Suzana Jovanović (@suzanapopovic69)

Jesi se čula sa Suzanom Jovanović, jel se žali zbog napada na Grand i na Sašu?

-Čule smo se, razmenimo stalno neku poruku. Znaš šta, čim sam čula za tu utaju poreza zašta ga optužuju počela sam da se smejem. Ma to ne može Popoviću da se stavlja na teret, jer je on mozak i njega ne može ništa da iznenadi. On je čovek vanzemaljac, kompjuter i prava mašina, nema šanse da bi on dozvolio da mu se dese takve stvari.

Lepa Brena je nastupala celog leta, da li joj treba to sada?

-Ma kakvi, bolje joj je da uživa na svojoj jahti. Ja se pitam šta će Breni sve to umaranje. Ima dovoljno da uživa i živi kako želi. Zar joj nije lepše da uživa i drži sve čet’ri u vis. Kaže uželela se publike. Pa dobro uželela si se, ali publiku ostavi sada kada je korona. Ukoči malo, povuci ručnu, ne treba toliko nastupa.

Kako se završila svađa sa Verom Matović?

-Ma Vera je divan čovek, domaćica i nismo se nas dve zakrvile baš kao što se pričalo. Miki Milane je divna pesma koju deca sva pevaju. Moja pesma Jutro je izašla je pre više od 30 godina i ne mogu pesme da se porede uopšte. Ona žena ima snagu kao niko na estradi i izgleda perfektno.

Kako je moguće da izgleda tako dobro, a ima 75 godina?

-Imam jednog prijatelja koji mi je rekao da moramo svi da pitamo Veru Matović, počevši od Brene pa do Cece, kod kog hirurga ona ide pa tako dobro izgleda. Baš je zategnuta i mladolika! Gde ona to radi, a ne vidi se ništa, dok smo svi mi drugi unakaženi.

Koje si ti intervencije radila na licu?

-Sada je moderno botoksirati se i stavljati hijaluron. Ja sam stavljala botoks malo da osvežim lice, ali dugo nisam bila. Rekla mi je ta moja lekarka da će da me sredi kada budem išla da se vidim sa Ibrahimovićem, da će da me napravi da budem mlađa od njega.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ