Nebojša Glogovac
Svet

September 1, 2023 07:30

By

Tad sam prvi put video suze koje pršte…. Nebojša Glogovac plakao zbog Slobode, isplivala retka fotografija FOTO

Nebojša Glogovac obožavao je glumicu Slobodu Mićalović

Nebojša Glogovac, poznat i omiljeni glumac, preminuo je 9. februara. 2018. godine, a njegovu smrt ni dan-danas javna scena nije prebolela.

Pročitajte Nebojša Glogovac ovako je govorio o svojoj verenici – Ume da se rasplače na najsitniju nepravdu

Nebojša Glogovac – Zbog Slobode prolio suze 

U knjizi “Glogi”, govorio je i kum Nebojše Glogovca, Vojin Ćetković, koji je otkrio pojedine anegdote iz druženja sa njim. Naime, na dan izvođenja predstave “Hadersfild”, Sloboda Mićalović, koja je u braku sa Vojinom, porodila se i na svet donela Veru i Milu bliznakinje.

Pročitajte Sloboda Mićalović bez šminke, a ovo joj je poručila Monika Beluči

Njih dvojica su to proslavili kako i dolikuje, a kada je Vojin trebao uveče da izađe na scenu, nije mogao da govori, već je samo se u fotelju. Onda je na red došla i scena u kojoj Ivan, koga je tumačio Nebojša Glogovac, treba da plače. Te suze Vojin nikada neće zaboraviti, bukvalno su isprskale Vojina pisao je ranije Blic.

Isto se dogodilo kada sam mu saopštio da je Sloboda trudna. Bili smo u “Krojaču”, u prvi mah nije reagovao, ustao je, otišao u toalet, vratio se s naočarima, skinuo ih je, i tada sam prvi put video takve suze koje pršte pod pravim uglom. Drugi i poslednji put bilo je na sceni – ispričao je Vojin Ćetković u knjizi.

AUTOR: SVET

IZVOR: BLIC

FOTO: ATA images