Odluka Miroslava Ilića
Svet

October 21, 2023 20:45

By

Ovde će Miroslav Ilić biti sahranjen: Grobno mesto je odavno izabrano

Odluka Miroslava Ilića sve je iznenadila

Miroslav Ilić nije se oglašavao posle sudskog ročišta koje se održalo u utorak, ali je Mira Antonović poručila da je jako ljuta i osula drvlje i kamenje na srpsko pravosuđe. Pošto je njen sin Devin odustao od tužbe za dokazivanje očinstva, Mira bitku dalje vodi sama.

Odluka Miroslava Ilića je da ga sahrane u Mrčajevcima

Miroslav nije reagovao ni na Devinovu odluku da svojoj ćerki ne kaže ko joj je deda, jer što se njega tiče, Devin ima svog oca, onog koji ga je zakonski priznao. Umesto da se bavi tom pričom, Miroslav se polako priprema za tradicionalne decembarske koncerte u Beogradu, ali je svoje obožavatelje šokirao nedavnim priznanjem da i te kako razmišlja o odlasku na onaj svet. On kaže da za razliku od mnogih ljudi nema problem da o toj temi priča. Odluka Miroslava Ilića je da ne želi Aleju zaslužnih građana.

Odluka Miroslava Ilića

ATA images

– Pošto vidim kako se tamo načičkavaju, ja sam blizu groba moje majke i mog oca već ostavio mesto. Gde ću nego u Mrčajevce. Svaka čast Alejama zaslužnih građana, Aleji ovoj, Aleji onoj, ali Mrčajevci –  poručio je Miroslav koji uvek ponavlja da svako treba da se trudi da uvek bude vedar, optimističan i hrabar. Kaže, da ni njemu nije uvek lako jer ne živi na Marsu, ali da treba smoći snage i sačuvati se što je više moguće od surove realnosti, a potom stišati nervozu i nerviranje i nasmejati

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES