Odnos Kaye Ostojić i Đoleta Đoganija
Svet

October 3, 2023 14:30

By

Đogani je njome bio oduševljen: Odnos Đoleta i pevačice više nije tajna, Vesna stala na put Kayinoj sreći

Odnos Kaye Ostojić i Đoleta Đoganija otkriven

Iako je život Kaye Ostojić veoma buran i zanimljiv medijima koji su je povezivali sa moćnim i poznatim muškarcima i dalje joj je žao što nje njeno mesto pored Đoganija pripalo Vesni. Naime posle Đoletovog razvoda od Slađe Delibašić, svi njihovi učenici priklonili su se Slađi, a samo su Vesna i još jedan dečko ostali u Đoletovoj školi.

Odnos Kaye Ostojić i Đoleta Đoganija

ATA images

On se u tom periodu osećao jako loše, preko noći je ostao bez porodice, kuće, grupe, a onda je je odlučio da nastavi da radi. Za oko mu je tada zapala Kaya Ostojić koju je želeo da angažuje kao pevačicu umesto bivše žene Slađe. Kaya je tada objavila album “Neznanka” i svi su pričali kako je talentovana i atraktivna. Nakon dužeg vremena odnos Kaye Ostojić i Đoleta Đoganija rasvetljen je u potpunosti.

Odnos Kaye Ostojić i Đoleta Đoganija

Foto: ATA images

Đogani je bio oduševljen Kajom ali je ipak izabrao nju

– Ona bila u to vreme najbolja. Lepa i mlada, baš sam pratio njen rad, bio sam oduševljen njom. Međutim, tada se pojavila Vesna i ja sam nju izabrao – priznao je Đole koji se sa Kayom tada čak i dogovorio o saradnji, počeli su nešto i da rade, ali se on nenadano predomislio i u grupu doveo Vesnu Trivić kojom se posle i oženio.

Pročitajte Brak Đoleta i Vesne više puta je bio na ispitu

Vesni je to bio životni pogodak, a Kaya sad kaže da bi njena karijera, a možda i emotivni život krenuli boljom putanjom da je postala pevačica grupe Đogani i da je kojim slučajem, baš kao i Vesna, kasnije s Đoletom stupila u brak. O tome je govorila pre nekoliko dana u emisiji “Ami DŽi šou”, gde su je voditelji pitali da li joj je žao što nije postala deo Đoganija.

Odnos Kaye Ostojić i Đoleta Đoganija

ATA images

Vesna Đogani joj je otežala životni put

– Da, previše mi je žao. Da sam ja postala pevačica te grupe, bila bih udata za Đoleta i sad bi neko definitivno brinuo o mojoj karijeri i o meni jer sam ja sama brinula i o karijeri i o sebi. A da sam s njim, ne bih imala pauze i probleme koje sam pravila – rekla je pevačica kroz smeh. Šalu na stranu, nema zašto da se žali.

Odnos Kaye Ostojić i Đoleta Đoganija

RAJKO RISTIĆ

Istina je da joj na ljubavnom planu baš i ne ide. Prošle godine je raskinula trogodišnju vezu sa hrvatskim fudbalerom Mateom Pavlovićem, sa kojim je i živela u Francuskoj, a pričalo se da je posle toga imala romansu i sa teniserom Bornom Ćorićem koja je brzo pukla.

Pročitajte Njegovi roditelji je nisu želeli – Kaja napustila dom hrvatskog fudbalera, a evo kako će podeliti zajedničku imovinu

Trenutno reklo bi se nema muškarca koji bi brinuo o njoj, ali izgleda da se sasvim dobro snalazi i sama budući da na Kosmaju,  u komšiluku Novaka Đokovića, završava svoju luksuznu vilu sa sportskim terenom.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images