Novi dečko Tanje Savić
Svet

August 27, 2023 18:15

By

Oglasila se pevačica Tanja Savić nakon objave o veridbi: Jednom fotografijom raznežila sve

Pevačica Tanja Savić uživa u Egiptu sa svojim verenikom

Nakon što je priznala vezu sa pilotom Muhamedom Mukijem Bešićem, pevačica Tanja Savić se prvi put nakon te izjave oglasila putem društvene mreže Instagram.

Pevačica Tanja Savić

“U nekom trenutku u životu, neko će vas voleti više nego što ste očekivali. Budite strpljivi i naučite da čekate, jer ponekad strašljiva osoba dobije najlepšu ljubavnu priču”, podelila je status na Instagramu Tanja posle pisanja o njenoj veridbi.

Pevačica Tanja Savić

Podsetimo, Tanju je Muhamed zaprosio na romantičnoj večeri u Egiptu. Ona je odmah rekla “da” mladom pilotu.

Pevačica Tanja Savić

Muhamed je odlučio da jedne večeri iznenadi pevačicu i da je zaprosi baš tu u Egiptu. Prsten je kupio pred sam polazak iz Beograda i sakrio ga u kofer među svoje stvari. Zaprosio ju je na romantičnoj večeri. Tanja se oduševila i odmah je rekla da pristaje. Problem je samo što je ona još uvek zvanično udata za Dušana, koji joj neće tako lako dati razvod. To je sigurno. Kad to bude rešila, odmah će se udati za Muhameda, u to nema sumnje.

Pevačica Tanja Savić

– Fotografija koju je objavila na Instagramu nastala je baš to veče nakon prosidbe. Ako malo bolje pogledate, videćete dijamantski prsten na njenoj ruci. Bila je sva u belom, baš je sijala. U dogovoru sa njim, rešila je da konačno prizna da su u vezi i da se ne kriju, jer će uskoro i zvanično postati muž i žena – rekao je izvor za Kurir.

AUTOR: SVET

IZVOR: Kurir

FOTO: Instagram, ATA images