Star

10 Marta, 2022 13:43

Oglasili se Emina i Huso! Evo šta kažu o Dalilinoj ćerki koju je ostavila u Švajcarskoj!

Kao bomba odjeknula je vest da je Dalila Dragojević ostavila dete u Švajcarskoj i da joj je to najbolnija tema. Za Kurir su se oglasili njeni roditelji Emina i Huso Mujić, tvrdeći da je sve to velika laž.

O tim glupostima ne želim da pričam jer je sve laž. Dosta mi je svega ovog što se dešava, još da pričam o nečemu što veze sa vezom nema. Bože, čime se sve ovaj glupi narod bavi. Kakva ćerka… – rekla je Emina pa dodala:

emina mujovic dalilina majka

To je jedina istina, znači nema ništa od tih glupih izmišljenih priča i sve što vam Dalila kaže, sve je istina. Nije što je moja, ali jedina je poznata po iskrenosti. Nema Dalila šta da krije. Dalila je jedna duša od deteta i ko je dobro poznaje zna kakva je i kao prijatelj i ćerka i žena. Bože moj, svi u životu napravimo grešku, a njena greška je ova sad –  rekla je Emina i dodala:

Foto: Ivan Vučićević

Ja kao majka mogu samo reći da mi je teško zbog Dejana i nje i svega što se izdešavalo – zaključila je Emina.

Istog mišljenja je i Dalilin otac Huso.

– To je najveća glupost. Ja vam garantujem životom da to nije istina. Sramota je to, nema nikakve šanse da je to istina – rekao je Huso na početku, a onda se nadovezao na Marka Đedovića koji je u jednom trenutku u rijalitiju istakao da dalila ima dete u Švajcarskoj.

– Đedović nije nikome prijatelj, ni samom sebi nije prijatelj. On kada je ulazio u Zadrugu je rekao da će ih rastaviti i uspeo je u tome. Kakvo dete. Koliko znam nikada nije imala nekog dečka u inostranstvu. Ta priča ne pije vodu, glavu dajem. Ona voli i tuđu decu, a kamoli svoje dete. Koliko je radila na tome da dobije dete. Nikada ne bi ostavila dete neko je to izmislio. taj laže. Ona je u Švajcarkoj bila sa prvim mužem, nikada više – rekao je Huso.

PROČITAJTE: Umesto Konstrakte na Evroviziju je trebalo da ide Vera Matović! Evo šta pevačica kaže o tome!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ, INSTAGRAM