opaka bolest milice gacin
Svet

August 2, 2023 09:15

By

Tumor se vratio, borba je neprestana: Milica Gacin u kandžama opake bolesti

Opaka bolest Milice Gacin izlečena je 

Voditeljku Milicu Gacin gledamo u kvizu “Slagalica”, jedno vreme se povukla sa malih ekrana, a razlog je opaka bolest sa kojom se borila.

Pročitajte Ostavio me je sa dvoje dece, malom platom i ocem na samrti – Voditeljka Milica Gacin progovorila o najtežim trenucima razvoda

Opaka bolest Milice Gacin

Foto: Rajko Ristić

Naime, voditeljka skoro nikada ne priča o svom životu, a sada je odlučila da progovori o opakom raku dojke koji joj je dijagnostikovan, i to dva puta.

Pročitajte: Milica je poznata po svom razoružavajućem osmehu, ali iza njega se krije žestoka borba za život 

Opaka bolest Milice Gacin

Foto: ATA images

– Prvi put sam otkrila dobroćudni tumor pred porođaj sa mlađom ćerkom Hanom koja sada ima 14 godina. Doktori su mislili da je mlečna žlezda, ali kako se ona nije povukla ni posle dva meseca, pozvala sam doktora i predložio je da ukloni tumor. Iako su me mnogi savetovali da ništa ne diram, ipak sam poslušala doktora – otkrila je voditeljka svojevremeno za “Gloriu”.

Tumor se, nažalost, vratio, a posle druge operacije Gacinova je želela da sazna zašto se kobna sudbina ponovila.

Pročitajte: Porodična tragedija Kristine Radenković slomila voditeljku – Čak i kada je kancer treći put napao njegov mozak

Opaka bolest Milice Gacin

Foto: ATA images

– Posle druge operacije sam pitala doktora zašto mi se to desilo, a on je odgovorio- zato što se nerviram. Potpuno staloženo mi je ispričao da ne vredi se nervirati jer tada u telu dolazi do disbalansa hormona i moje grudi odreaguju tako – ispričala je Milica Gacin za pomenuti magazin.

AUTOR: SVET

IZVOR: BLIC

FOTO: ATA images