Miljana Kulić - Borba za starateljstvo bez prestanka 
Svet

4 Avgusta, 2020 16:34

Osman Karić uvredio Miljanu, a ona mu nije OSTALA DUŽNA! Sramota je što VREĐA ŽENU, on je za mene MATORA DRTINA!

Osman Karić je putem društvenih mreža zaratio sa Miljanom Kulić, te joj je uputio žestoke prozivke. Kulićeva mu ni ovog puta nije ostala dužna pa je gostovanje u emisiji „Zadruga – Narod pita” iskoristila kako bi mu poslala jasnu poruku.

KARIĆ I MILJANA ‘NA KRV I NOŽ’!

„Ja apsolutno ne želim da se spuštam na njegov nivo, on je za mene matora drtina. Sramota je što vređa ženu, treba da pogleda sebe na šta liči, ja ću smršati i niko ne treba da se vređa na osnovu kilaže, jer niko ne zna zbog čega je to, da li je u pitanju hormonski problem ili neka druga bolest, ili sam se ovako ugojila. Bog sve gleda i vraća, a ni on bolje ne izgleda, ima stomak kao trudni miš i da ne vidi onu stvar od stomaka. On je iskompleksiran i planira da uđe u Zadrugu preko mog imena, on je mislio da ću ja da mu odgovaram. Meni šalju šta on objavljuje, ali ja se ne obazirem na to. Poručila bih mu da izvadi silikone iz usana i vidi se da nije bio dobar otac, očigledno je da je Stefana majka vaspitala, dok se on k*rvao sa k*rvama po Beogradu“, izjavila je Miljana i dodala:

„Apsolutno mi nije inspirativan za svađu, ja sam se srela u emisiji sa njim, molio me je da branim Stefana i da mu kažem da se skloni od Ive, ali ja mu nisam učinila to, jer ja nisam pristrasna i ne zanima me da budem na nečijoj strani i tada se okrenuo protiv mene.“

NOVI SVET! BIKOVIĆ prolazi kroz PAKAO, brat MONAH se moli za njegov život! Pevači zaratili, KORONA ili PARE? Ilda na LEKOVIMA zbog GUBITKA BEBE! Zbog JK verenica turskog glumca POLUPALA APARTMAN!

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIC/SVET