snežana dakić
Svet

22 Maja, 2022 10:12

Ovo ste svi čekali: Odluka Snežane Dakić obradovala brojne fanove!

Snežana Dakić, jedno od najpoznatijih tv lica u Srbiji, obradovala je fanove odlukom da se konačno vrati na male ekrane.

Snežana Dakić se vraća na male ekrane

Ona će, naime, biti autor emisije „Male stvari” koja će se emitovati na Hajp televiziji koja će se baviti fenomenima svakodnevnog života kao što su usamljenost, sreća, tuga, ljubavni odnosi, odnosi unutar porodice i sa prijateljima. Sa svojim gostima otkrivaće koje nam sve zamke nosi odrastanje i sazrevanje, koliko se vreme promenilo i da li smo ga sustigli.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Snezana Dakic (@snezanadakic)

-Već dugo želim da postavim tv emisiju koja će biti korisna za publiku, koja će istovremeno biti i poučna i zanimljiva, koja će davati odgovore na naše svakodnevne životne dileme – kaže Snežana i dodaje:

-Obzirom na to daće emisiju gledati i mladi ljudi, verujem da će im ove teme biti zanimljive i da će im pomoći u sazrevanju, u prevazilaženju nesigurnosti i otuđenosti. Istovremeno, njihovi roditelji, bake i deke dobiće bolji uvid u to šta mladi danas žele i zašto su takvi kakvi su. A mladi će, nadam se bolje razumeti svoje starije ukućane. Na taj načinn moći će lakše da prihvate jedni druge i da žive srećnije – zaključila je ona.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Snezana Dakic (@snezanadakic)

Podsetimo, Snežana Dakić je dugo godina u novinarstvu, radila je na brojnim televizijama, a proslavila se sa kultnom emisijom “Život u trendu”.

FOTO: INSTAGRAM PRINTSCREEN