Star

26 Januara, 2022 19:00

PLJUŠTE UVREDE! Žestoka svađa Marije Šerifović!

Jedna od najpopularnijih pevačica Marija Šerifović, važi za nekoga ko nema „dlake na jeziku“ i uvek bez okolišanja kaže svoje mišljenje. Sada je doživela neprijatnost kada ju je jedna žena žestoko izvređala.

MARIJA ŠERIFOVIĆ

PRINTSCRREN/YOUTUBE

Naime, jedna korisnica društvene mreže Twitter napisala je pevačici niz uvreda, i stvorila nelagodnu situaciju, s obzirom da javnost ne prestaje da komentariše ovo neprijatno vređanje žene nepoznate javnosti.

Pročitajte: Marija Šerifović isprozivala Stoju za kilažu!

– Svinjo debela – napisala je ona, na šta joj Šerifovićeva nije ostala dužna.

– Mrš u pi**u materinu – odgovorila joj je Marija.

Ipak, to nije bilo dovoljno da se gospođa zaustavi sa svojim vređanjem.

– Izvini ako sam te uvredila, krmačo smrdljiva -nastavljala je ona.

Na kraju, pevačica nije imala više želju da joj i na ove uvrede išta dalje odgovora, a cela prepiska, postala je viralna na Internetu.

PRINTSCREEN/TWITTER

Podsetimo, popularna pevačica nedavno je isprozivala svoju mlađu koleginicu, nakon što je izašla pesma mlade zvezde u usponu, Zorane Mićanović,„Božić baj, baj“ na društvenoj mreži Instagram oglasila se i Marija Šerifović kojoj se očigledno nije dopala nova verzija pesme, pa ju je u svom videu žestoko iskritikovala.

MARIJA ŠERIFOVIĆ

ATA/IMAGES

Potpuno mi je jasno, ali jače je od mene da ovo ne prokomentarišem. Je l’ moguće da je neko upotrebio svoje vreme trud, inteligenciju i dao maloletnoj osobici da peva: „Evo sijam kao božićna jelka, spremna da popijem litru džeka (viskija), Božić, Božić baj, baj“?! Da li ste vi normalni i sram vas bilo– bila je vidno izrevoltirana Marija.

RAJKO RISTIĆ

Pročitajte: Maja Nikolić isponižavala koleginicu: „Ne spada u red kvalitetnih pevača!“

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: STAR

FOTO: RAJKO RISTIĆ/ATA/IMAGES/PRINTSCREEN/INSTAGRAM/PRINTSCREEN/ZOUTUBE