Ana Bekuta
Svet

August 30, 2023 22:00

By

Posle Mrkinog odlaska ništa nije isto ali on joj je vratio veru: Ana Bekuta je njemu poklonila srce

Ana Bekuta veruje svom astrologu 

Kako Kurir saznaje od dobroobaveštenog izvora, posle smrti svog dugogodišnjeg partnera Milutina Mrke Mrkonjića, Ana Bekuta apsolutno ništa više ne radi bez konsultacija sa svojim ličnim astrologom, numerologom i raznim instruktorima.

Pročitajte Ana Bekuta više ne krije da je srećna – Komentari na račun njenog novog partnera je ne dotiču FOTO 

Ana Bekuta

Ata images

– Oduvek je Ana Bekuta čitala horoskop i interesovale su je te stvari. Ali, u poslednje vreme bukvalno za sve pita svog astrologa, numerologa i instruktore koji se bave tim stvarima. Za sve čeka period kada su joj zvezde i brojevi naklonjeni. Tako je i spot za svoju poslednju pesmu, koji je snimila još zimus, objavila tek krajem juna. Svi su pitali šta je toliko čekala, a to je glavni razlog. Njeni konsultanti su joj rekli da je ceo taj period od nekoliko meseci jako loš za bilo kakve novine u poslovnom smislu i da je bolje da sačeka kraj juna. Ona ih je poslušala i uopšte se zbog toga nije pokajala – završava izvor.

Pročitajte Otključala srce za novu ljubav – Ana Bekuta uživa na letovanju sa posebnom osobom, ne skida osmeh sa lica FOTO

Ana Bekuta

Ata images

Ana Bekuta je jednom prilikom ispričala da veruje zvezdama, i da joj je njen astrolog otkrio da će se baviti pevanjem dok je živa.

– To meni kaže moja astrološkinja kako nema šanse da ja idem u penziju. Kaže da ću ja, kao i Saša Popović, raditi dok sam živa. Ne konsultujem se sa njom oko baš svega, ali oko krupnih stvari da. Kada da mi izađe album, kada da pravim koncert, kada da snimam, šta su loši aspekti za mene, kada ne treba da vozim auto pa da se pripazim i tako. Meni ti saveti uvek koriste i vrlo su mi značajni – ispričala je Ana jednom za “Grand”.

AUTOR: SVET

IZVOR: KURIR

FOTO: ATA images