Reči Snežane Đurišić
Svet

September 23, 2023 10:30

By

Rada Manojlović priznala zašto živi kao podstanar toliko dugo: Njeni razlozi će vas iznenaditi

Rada Manojlović podstanar je još uvek i nema svoj stan

Poznata pevačica Rada Manojlović iako dobro zarađuje još od pobede u Zvezdama Granda, i dalje živi kao podstanar u stanu na Vračaru i ne želi to da promeni.

Rada Manojlović podstanar

Ata images

S obzirom na to da često nastupa kako kod nas, tako i u regionu mnogima je zapalo za oko zbog čega Rada nema sopstveni stan negde u Beogradu iako može da ga priušti, već živi u iznajmljenom. Rada Manojlović podstanar je još uvek i čini da joj to uopšte ne smeta.

Rada Manojlović ima druge prioritete

“Stan u Beogradu mi nije prioritet, zaista mi ne treba. Iznajmljujem ga, a imam stan u Požarevcu i svoju kuću u Četerežu. Ti kad imaš svoje, ti si gazda tog imanja, vlasnik. Zato se to zove imovina, to znači da imaš. Ja imam gde i nije mi bio prioritet da rešim to pitanje” – istakla je pevačica.

Rada Manojlović podstanar

Ata images

Pročitajte Rada Manojlović prevarena: Koštalo me seljačko poštenje, bila sam naivna i verovala ljudima

“Naravno da je suludo da bacam tolike pare na kiriju, neću da pričam o kirijama, to je bolna tema, ali nekako nije mi to bio prioritet” – istakla je Manojlovićeva.

Poznata pevačica živi sa sestrom koja joj je velika podrška u poslu, šminka je za sve događaje i nastupe, a otkad više ne sarađuje sa menadžerom, sestra je preuzela i tu ulogu i ugovara joj sve muzičke nastupe.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images