Rođendan Anđelke Prpić
Svet

October 24, 2023 19:30

By

Šta se dešava u životu Anđelke Prpić, rečenica iz saopštenja zabrinula: Pitanje je sa kim živite i kome sve dopuštate…

Rođendan Anđelke Prpić divan je povod za radost

Anđelka Prpić koja se inače nedavno porodila uživa u drugom braku a sa svojim drugim suprugom Markom je dobila ćerku kojoj su dali ime Čarna. Brak sa Darijom Prpićem, iz kog ima sina Jakšu ostavila je iza sebe u potpunosti. Ipak, danas je poseban dan za voditeljku – rođendan Anđelke Prpić danas se obeležava.

Anđelka Prpić

Ata images

Rođendan Anđelke Prpić ovekovečen prelepom slikom na Instagramu

Glumica Anđelka Prpić proslavila je svoj 39. rođendan, te je fotografiju i snažnu poruku podelila na Instagramu.

Pročitajte Anđelka Prpić se udala u tajnosti, sve se saznalo, evo zašto je krila venčanje

– Ovaj svet je i dalje dobro mesto za život! Pitanje je sa kim ga živite i čemu/kome sve dopuštate da vam ga boji. I zlata vredno – moj život moja pravila! Dragi moj životiću ja te ne bih menjala ni za sekund! Idemo dalje – napisala je u opisu fotografija na kojoj je pozirala sa balonima u obliku broja 39, vidimo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andjelka Stević Žugić (@andjelkap)

Rođendan Anđelke Prpić nie jedino čemu se voditeljka raduje

Anđelka koja se u potpunosti posvetila bračnom životu i majčinstvu otkrila je svojevremeno kako se snalazi nakon sina Jakše jer je ipak prošlo određeno vreme od prve trudnoće. Sa zadovoljstvom je pričala o bebi Čarni. Drugu trudnoću lepa Anđleka iznela je sjajno.

Pročitajte Anđelka Prpić priznala da je nesrećna – Nevolje trudne voditeljke ne prestaju, njena majka se oglasila

– Beba za divno čudo spava. Sve je nekako leglo lepo, k’o gu*a na nošu! (smeh) Za ime Čarna sam prvi put čula kroz seriju u kojoj sam igrala “Žene sa Dedinja”, zapamtila sam kako je to zanimljivo ime. Saznali smo da je dete devojčica, pa smo išli po spisku, imali smo nekoliko opcija… Čarna je baš lepo ime. Htela sam ime koje nije često – kazala je Anđelka Prpić.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images