Svet

September 2, 2020 23:00

By

Sa Isidorom ZAKOPANA TAJNA Cecinog života!

Svetlana Ceca Ražnatović i Isidora Bjelica bile su jako bliske prijateljice, ali postoji jedna stvar koju je književnica obećala pevačici, a nažalost nije stigla da ispuni, a to je da će napisati njenu biografiju.

Spisateljica je obećala drugaricu da je napisati njenu biografiju, ali tek kada napuni 65 godina!

„Isidora i Ceca su imale jedan specifičan odnos, mnoge teške stvari su prošle zajedno. Mnogi su zaboravili kako je Isidora javno branila nakon operacije Sablja u kojoj je privedena, njihovo prijateljstvo datira odavno. Isidora je Cecu razumela do dna duše, znala je kako diše, znala je sve njene tajne koje nikad nikome nije rekla, odnela ih je sa sobom u grob. Ceca nikada neće zaboraviti podršku koju joj je Isidora pružila nakon što je četiri meseca provela u pritvoru, mnogi prijatelji su joj tada okrenuli leđa, ali Isidora nikad. Umela je da kaže za Cecu da je jedina imala burniji život od njenog i da želi da napiše njenu biografiju, ali je tvrdila kako je rano i da će to učiniti kada Ceca napuni 65 godina. Nazivala ju je novom Dragom Mašin, jer je žrtvovana zbog srpstva, ali eto nažalost nije stigla da ispuni obećanje”, priča izvor za SVET i nastavlja:

„Nakon svog tog haosa koji se izdešavao 2003. godine, Isidora ju je, zajedno sa Danicom Drašković savetovala da se ne povalči u sebe, već da izađe pred svet i sve ispriča, da se vrati u normalan život, i da osnuje svoju diskografsku kuću. Ceca ih je kao starije i iskusnije prijateljice poslušala i ubrzo nakon toga osnovala svoju produkcijsku kuću “Ceca mjuzik”. Dobila je ponudu da bude glavna glumica u meksičkoj sapunici, dala je intervjue stranim časopisima, nagovestila karijeru u inostranstvu i najavila koncert u Beogradu. Ne znam da li bi sve to bilo tako da nije imala Isidorinu podršku. Kada se Bjelica razbolela Ceca je bez zadrške pomagala. Kada je Isidora pre pet godina u jednoj bolnici u Švajcarskoj morala da prekine lečenje jer joj je ponestalo novca, Ceca je organizovala da Isidoru prebace u jednu od najboljih klinika za lečenje kancera u Londonu,” ispričao je za SVET dobro obavešten izvor.

Kada je počelo da se priča da Isidora Bjelica piše Cecinu biografiju, književnica je to demantovala.

„Nije tačno da sada pišem biografiju. To su izmišljotine. Jednom prilikom kada sam srela Cecu, ona mi je priznala da bi volela da baš ja napišem njenu biografiju. Ona je zaista ličnost čiju biografiju vredi napisati, ali sam joj otvoreno rekla da je još rano za to, i da ćemo tu ideju realizovati tek kada bude napunila 65 godina”, izjavila je popularna Isidora 2004. godine.

AUTOR: KATARINA BOGAVAC/SVET

FOTO: ATA IMAGES/ MIRKO TABAŠEVIĆ