Slika s venčanja Slobode Mićalović
Svet

26 августа, 2023 11:45

By

Slika s venčanja Slobode Mićalović iznenadila javnost, glumica je izgledala potpuno drugačije FOTO

Slika s venčanja Slobode Mićalović oduševila javnost, izgledala je drugačije

Jedan od najomiljenih glumačkih parova, Sloboda i Vojin Ćetković u braku su već 15 godina. Na domaćoj javnoj sceni oni su jedan od najlepših glumačkih parova koji se mogu pohvaliti veoma skladnim brakom.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sloboda Mićalović Ćetković (@_sloboda_micalovic_boba___fp)

Oni, svako za sebe, važe i za cenjene glumce, s mnogim ulogama za divljenje, a iako ih mnogi obožavaju, uspešno kriju detalje svoje intime već gotovo dve decenije.

Par ima bliznakinje Veru i Milu, vreme provodi često u svojoj vikendici u Čortanovcima, a upoznali su se još prilkom snimanja „Zone Zamfirove“.

Sećam se, kada sam je prvi put ugledao, snimali smo, ona je bila studentkinja. Nikada na taj način nisam gledao studentkinje, naročito jer su uglavnom bile klinke. Prošlo je nekoliko dana, pozvao me je snimatelj da dođem da nešto pogledam. Video sam je kao nekog ko će verovatno da snima, nisam je posmatrao po principu ‘lepa je ili slično’ — rekao je Vojin ranije za emisiju Bulevar, prenela je Glorija.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sloboda Mićalović FAN PAGE (@_sloboda_micalovic_zivot)

I u našem braku bude uspona i padova, ali svaki sukob rešavamo ljubavlju. Vaspitavana sam da je porodica jako važna. Mislim da je to što se porodice raspadaju veliki problem društva. Volim da pripadam, i da neko meni pripada, da imam decu i porodicu. A kad se dve osobe nađu, kad je brak sklopljen iz ljubavi i Bog vas pogleda da ste jedno za drugo, onda ide mnogo lakše. Danas nije lako opstati u ovom ludilu gde svi jurimo za najosnovnijom egzistencijom — ispričala je tada Sloboda.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sloboda Micalovic (@sloboda_micalovic_boba)

Slika s venčanja Slobode Mićalović oduševila javnost

Oni su stupili u brak 2008. godine, kada su i snimali seriju „Ranjeni orao“.

Jednom prilikom, Sloboda je na Instagramu podelila fotografiju sa venčanja, pa smo mogli da vidimo jednostavnu, ali elegantnu venčanicu bez rukava koju je nosila. Sloboda je tada nosila i predivan dugačak veo, a malo ko se seća kako je izgledala sa šiškama koje odavno ne nosi. Vojin je tada nosio elegantno teget odelo uz belu košulju.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: Glossy

FOTO: Instagram