Smrt Divne Karleuše
Svet

January 25, 2024 14:31

By

Crni četvrtak: Najtužniji dan za Jelenu Karleušu, ona se više vratiti neće

Smrt Divne Karleuše duboko je ranila Jelenu

Današnji datum, 25. januar, do pre nekoliko godina je za Jelenu Karleušu bio jedan od radosnijih u životu, ali 3. marta 2019. godine, kada je njena majka Divna Karleuša preminula, to se promenilo. Smrt Divne Karleuše Jelenu je popuno pokosila.

Smrt Divne Karleuše

ATA images

Smrt Divne Karleuše za Jelenu je bio velik udarac 

Jeleni i njenoj porodici, naročito Divninoj sestri Danijeli, današnji dan postao je jedan od najtužnijih. Smrt Divne Karleuše zauvek je ostavila traga a jaku ženu poput Jelene slomi svaki pomen na uglednu novinarku, njenu najdražu.

Pročitajte Karleuša je priznala svoje najdublje tajne a prisetite se kako je Divna Karleuša pričala o Tošiću pre smrti

– Srećan rođendan, mama… Danas bi napunila 66 godina… – napisala je Jelena uz fotografiju nasmejane Divne.

Smrt Divne Karleuše

Instagram

Smrt Divne Karleuše Jelena ne može da preboli, a razvod njenih roditelja? 

Jelena je nedavno po prvi put otkrila kako je došlo do kraha braka njenih roditelja, a kako tvrdi, ona je bila glavni krivac za to.

Pročitajte Roditelji Jelene Karleuše bili su najlepši beogradski par – Fotografija iz mladosti sve govori

– Oca pamtim kao ženskaroša. Razveli su se jer sam ga ja sa šest godina uhvatila u prevari na Adi, gde ima splav i gde je ,,petljao” s nekom devojkom. To mi se nije svidelo. Uvek sam bila mamina ćerka. Kada sam ga uhvatila, čekala sam da me dovede kući, gde sam sa vrata progovorila.

Smrt Divne Karleuše

Instagram

– Ponavljao je: ,,Nisam te prevario!”, ali mama je istakla da tako nešto dete ne može da izmisli. Razvod je bio neminovan. Dragan se na mene nije naljutio zbog toga. Brzo njega prođe, niti je to bila njegova prva avantura. Oni su se razveli, ali smo godinama nastavili da živimo u istom stanu.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images