Zdravlje pevača Ace Pejovića
Svet

September 12, 2023 09:15

By

Srce kao kuća: Aco Pejović slavnom muzičaru spasio život, a svi su ga bili otpisali

Aco Pejović uplatio novac za lečenje Milića Vukašinovića

Pre nekoliko dana na društvenim mrežama oglasio se Milić Vukašinović, tužan i razočaran u prijatelje i kolege. Njega su, kako je naveo, snašli brojni zdravstveni problemi, a niko od ljudi sa kojima se godinama družio i sarađivao nije se našao da mu pomogne.

Aco Pejović

Ata images

Nedugo potom, slavni muzičar završio je u bolnici, gde je čekao na ugradnju stenta, ali se zbog drugih zdravstvenih problema sve iskomplikovalo i odužilo. I baš u trenutku kada je digao ruke i od života i od prijatelja stigao mu je spas od čoveka velikog srca – Aca Pejovića.

Aco Pejović

Promo

 – Prvi put sam upoznao čoveka čiji kvalitet ličnosti, ljudski vrednosni sistem ukliučujući poštovanje svojih kolega iz muzičke branše, nadilazi lični muzički uspeh koji je ogroman, a to je pevać i umetnik, velika zvezda narodne muzike Aco Pejović, koga lično ne poznajem niti smo se ikada sreli, čuli se jednom telefonom da mu na Viber pošaljem dve pesme da čuje i to je sve i taj čovek je kad je krenulo sve ovo sa mojom bolešću, našao broj telefona od moje žene Suzane, nazvao je i rekao joj da ne brine ništa, da će on da pomogne na svaki mogući način, finansijski ili bilo drugi, da dođe do mog ozdravljenja i da ga Suzana slobodno zove u bilo koje doba za šta god treba u vezi mene i mog lečenja, što je Su i uradila i uskoro će mi biti ugrađena dva stenta u srčanim krvnim sudovima. Toliko o stvarnoj ljudskoj vrednosti i stvarnoj ljudskoj veličini sadržanim u velikom Aci Pejoviću – napisao je Milić uz reči da će mu on i njegova supruga biti zahvalni do groba.

Aco Pejović

Facebook

Aco Pejović pomogao mnogima

Podsećamo da je Aco Pejović veliki humanista, iako o tome ne želi da govori, te da otkad se pojavio na estradnoj sceni pomaže ljudima, ne samo u Srbiji, nego u celom regionu. O tome svedoči i devojčica Almira kojoj je muzičar pre deset godina spasio život uplativši novac za njeno lečenje, a koja se pre nekoliko meseci pojavila kao iznenađenje na njegovom koncertu u Bosni. To je bio trenutak kada su se rasplakali i Aco i publika.

Aco Pejović

Ata images

Međutim, zasluge za ozdravljenje bosanske devojčice Pejović ne želi da pripiše sebi:

– Srce mi je bilo puno kada sam te večeri ugledao lepo i zdravo dete i kada su me podsetili na to šta je bilo i kako je bilo. Hvala Bogu što je sve ispalo kako treba, hvala Bogu, a ne meni – rekao je Aco.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, FACEBOOK