kuća miroslava ilića
Scandal

20 Decembra, 2021 16:10

Svađaju se žestoko! Zbog ovog supruga Goca ZAGORČAVA život Miroslavu Iliću!

Gordana Ilić, supruga Miroslava Ilića, velika je podrška muzičaru već pola veka, a čak i u momentima kada se pisalo da ju je prevario i da sa drugom ženom ima vanbračnog sina ostala je uz njega.

Supruga Goca zagorčava život Miroslavu Iliću!

Govorkanja po gradu i izjava Ilićeve bivše ljubavnice Mirjane Antonović, kao i suđenje povodom očinstva, imala su ipak dosta uticaja na Gordanin i Miroslavljev brak. Svađe su im postale svakodnevnica, mada pevačeva izabranica ističe da je brak sa muzičarem i ranije bio pun turbulencija.

miroslav ilic

Bojan Vuković

Svađali smo se oduvek žestoko, najčešće oko nekih sitnica u vaspitanju dece, da li je pas uveden na vreme ili izveden, da li je nešto tamo gde sam ja stavila ili nije… Ozbiljnije stvari smo mnogo lakše rešavali, nego te sitnice. Svađali se jesmo, ali nikada nismo imali krize koje bi dovele do razvoda. Prvi je Miroslav uvek popuštao tokom prepirki. Ja sam vrlo tvrdoglava, dupli sam Ovan u horoskopu. Obično kažu meni: „O Bože, baš je bilo teško u braku sa njim“, a niko se ne pita kako je njemu bilo sa mnom – rekla je ona ranije.

Supruga Miroslava Ilića, muzičaru je rodila dvoje dece sina Marka i ćerku Mariju.

FOTO: RAJKO RISTIĆ