Majka Milice Pavlović
Svet

November 15, 2022 09:01

By

Svi su bili promašaji: Milica otkrila gorku istinu o bivšim momcima, ipak jedan se izdvaja

Sve ljubavi Milice Pavlović bile su promašaji

Milica Pavlović od početka svoje karijere nikako da uplovi u ozbiljnu vezu, a prema njenim rečima muškarci imaju strah od nje.

– Hmm.. Ajde, čekaćemo da se pojavi neko, pa ćemo pričati na tu temu. Napravićemo neku audiciju gde ćemo da stavimo frajere, pa ćeš sam videti kako se oni us**u ispred mene – rekla je pevačica.

Pročitajte: Nakon velike estetske promene, Milica Pavlović bez stida otkriva tajnu njene fatalne privlačnosti

Ata images

Sve ljubavi Milice Pavlović, kako tvrdi pevačica, bile su promašaji.

– Ja mogu samo o promašajima da ti pričam. Ništa pametno. Da ima nešto pametno, taj bi bio sa mnom. Svi muškarci koji mi se udvaraju teški su promašaj! A i moji bivši su svi bili neki promašaji. Svi su oni dobri momci i piju sad viski – dodala je ona.

Pevačica se osvrnula na planove koje ima nakon Nove godine.

Pročitajte: Šta joj se desilo – Milica Pavlović smršala do neprepoznatljivosti

Ata images

– Da su svi oko mene živi i zdravi. Još jednu seriju fenomenalnih koncerata kao što je bilo ove godine. Novi album. Imam velike planove – kazala je ona.

Nedavno je najavila za sledeću godinu veliki koncert u Štark areni, ali trenutno ne želi to da komentariše.

– Pričam tek kad dođe do toga. Neću sad – zaključila je za Telegraf.

Sve ljubavi Milice Pavlović

Pevačica je oduvek svoj ljubavni život čuvala daleko od očiju javnosti, pa niko ne zna sve ljubavi Milice Pavlović, jedino je vezu sa vaterpolistom Nikolasom Saveljićem i sama potvrdila.

– Ja sam bila sa Nikolasom, priznajem. Ne znam zašto sam to krila. Bili smo godinu i po dana zajedno. Mi smo se viđali svuda. I jednom kada je došao u Beograd i uhvatio nas je “Paparaco lov”. Ja sam teška osoba. Kada smo šetali Kalemegdanom, stavljala sam kapuljaču – rekla je ona i dodala da mu je upoznala i majku:

Pročitajte: Sad je on štiti – Milica Pavlović više nije sama, ovaj zgodni dasa se ne odvaja od nje 

Instagram

Nikolas je dobar dečko, vaspitan dečko. I tačno se vidi po majci da je takav. Upoznala sam je. Bila je to jedna lepa priča – rekla je ona, pa otkrila razlog raskida.

– Nismo mi raskinuli zato što je on mene nije voleo ili ja njega, već zato što je on na drugom kontinentu. Čuli smo se kad mi je preminula baka – ispričala je Pavlovićeva.

AUTOR: SVET

IZVOR: NOVA PORTAL, TELEGRAF

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM