Svet

16 Decembra, 2020 21:00

SVET! intervju! Stanija Dobrojević: „Kristijan se PLAŠI mog ulaska u RIJALITI!”

Dok prolongira svoj ulazak u Zadrugu, Stanija ne gubi vreme, pa je nedavno obnovila vezu sa Markom Markovićem i sada su nerazdvojni.

On je bio inicijator i rizikovao je, došao u Srbiju da se vidimo, porazgovaramo i tako je sve krenulo – objašnjava Stanija na početku intervjua za SVET.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marko Marković (@mmarkovic94)

Vidimo na tvojim storijima da pomaže i u veterinarskoj ordinaciji tvog brata, šiša pse…?

Volontirali smo jedan dan kod mog brata, pomagali oko životinja, posla, prisustvovali operacijama… Bio je to doživljaj za nas, naučili smo nešto novo, a ujedno učinili i dobro delo!

Šta će biti kad uđeš u rijaliti? I on će?

To bi bio dobar test!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kristijan Golubovic (@kristijan.krile_official)

A šta zapravo čekaš?

Znate da je trebalo da uđem od samog starta, ali u tome me me je sprečilo to što sam čekala novu zelenu karte koja mi obezbeđuje boravak u Americi narednih 10 godina, a kasnila je mesec dana. U tom periodu desio se sukob sa Kristijanom i pretnje smrću. Podnela sam krivičnu prijavu i odlučila da zbog toga ne dolazim u Srbiju i ne ulazim u Zadrugu! Međutim, zahvaljaujući nekim ljudima ceo taj haos je na neki način izglađen. Dogovor je bio da se on izvini u emisiji, a da ja da povučem krivičnu kako ga ne bih oterala u zatvor. Tako sam i učinila. Iako smo pružili ruku jedno drugom, nisam bila spremna da odmah nakon toga uđem u Zadrugu! Kristijan se plaši mog ulaska, jer ne želi da ima konkurenciju. Puca na pobedu i gaziće preko mrtvih da dođe do prvog mesta.

Da li su se umirili i Kristijanovi fanovi? Ima li uvreda, pretnji?

Sve je sada kako treba, nema više pretnji.

Pričalo se da te je njegova žena ubedila da povučeš tužbu?

To nije istina. Najviše mi je žao ako sam u sukobu sa njim povredila nju i dete, i ovom prilikom se izvinjavam zbog toga. Nikad mi to nije bila namera, samo sam htela da mu vratim istom merom.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели KIJA KOCKAR (@kijakockar)

Kija, Jelena Karleuša i ti ste snimila reklamu za kladionicu, koja će privući najviše kladioničara?

Moj prvi posao i prva velika zarada u životu bilo je mesto blek-džek dilera u Haras kazinu u Atlantik Sitiju. Bila sam i njihovo zaštitno lice i krasila bilborde po Americi, tako da je meni to dobro poznat teren. Vidim da je i u Srbiji taj biznis zaživeo i da je oštra konkurencija! Kija i ja igramo za isti tim pošto sarađujemo sa istom firmom!

Jel pratiš Zadugu?

Pratim. Svašta tu nešto ima. Meni je šokantno da su već svi bili sa svima. Taman pročitam ovo dvoje se smuvali, a ono za tri dana već nisu zajedno?! Čudno je da se do sada nije rodila jedna prava ljubavna
priča?! Najaču emociju pokazuju Maja i Janjuš!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Janjus i Maja ❤️ (@maja_janjus_official)

Maja ga je baš urinisala posle raskida, jesi li i ti tako žestoka u osveti bivšem?

Nimalo nisam slatka u osvetama. To sam radila dok sam bila mlađa I nisam znala za bolje. Više se ne svetim. To sada radim sa stilom ili krajnje simpaticno, tipa da ga sačeka išaran auto s porukom „pičko“!

Ko je po tebi uspeo da iskoristi popularnost posle rijalitija?

Ima ih dosta. Koliko je samo pevača i pevačica iskoristilo rijaliti kao odskočnu dasku u karijeri! Ipak, rijaliti pojave koje su ostavile najveći trag su Luna, Kija, Kristijan, ja.

AUTOR: IVAN GAJIĆ/SVET

FOTO: RAJKO RISTIC/SVET