Naši klubovi u Beču otkazali sve nastupe, ostaju zatvoreni do daljnjeg!

Kao što je već opštepoznato, čitava planeta se nalazi u borbi protiv virusa Covid-19, a samim tim je i u Austriji donet zakon po kome su zabranjena okupljnja, kao i naredba o privremenom zatvaranju svih ugostiteljskih objekata, među kojima su restorani, kafići, vinarije, pivnice, klubovi, diskoteke…

Tako su i popularni klubovi u kojima se okuplja dijaspora sa Balkana bili prinuđeni da otkažu sve unapred dogovorene nastupe i stave ključ u bravu.

Tako su prvog vikenda zabrane, u zadnjem trenutku „otpali“ nastupi Ace Lukasa i „Tropico benda“ u klubu „Tresor“, kao i nastupi MC Janka i ženskog sastava „Hurricane“ u klubu „Village“.

Devojkama iz „Hurricane“ koje su trebale da predstavljaju Srbiju ove godine na Evroviziji u Roterdamu, nije propao samo nastup u Beču, već i nastup na ovom legendarnom takmičenju jer je ovogodišnja Evrovizija u potpunosti otkazana.

Naš savet svim čitaocima portala SVET Plus je: pratite uputstva država u kojima živite, pridržavajte se zakona i ograničenja, perite ruke, pazite na sebe i na svoje ukućane, ne padajte u paniku, posvetite se svojoj porodici, slušajte muziku i gledajte filmove, jer samo udruženim snagama i samodisciplinom moguće je izboriti se sa koronavirusom. Što pre dobijemo ovu bitku, utoliko ćemo se pre vratiti svim stvarima koje volimo!

Ekipa portala SVET Plus

Leave A Reply