Scandal

27 Septembra, 2021 18:30

OTKRIVAMO! Takmičarka kulinarske emisije molila Seku za pomoć!

Od kada se proslavila i kao voditeljka kulinarske emisije Majke i snajke, pevačica Seka Aleksić ima još više fanova i obožavatelja. Posebno su takmičarke pomenutog šou-programa oduševljene Sekom i njenom prirodnošću i empatijom, pa se sad mnoge usuđuju i da je direktno pitaju za savete i pomoć!

Takmičarka molila Seku za pomoć!

A kako SCANDAL! saznaje, jedna je čak molila za spas i tražila joj da je uvede i uputi na duhovni život kako bi se oslobodila depresije i anksioznosti.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic)

Seka je jako bliska sa takmičarkama, maltene postanu i drugarice i onda nije čudno što se one ne libe da je pitaju za savete i pomoć – objašnjava izvor Scandala! i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic)

Jedna joj se poverila da je u depresiji i da ima anksiozne napade, pa je zamolila da je uputi na duhovnika i uopšte na ta pravila o životu koji je posvećen veri. Naravno, Seka nije ni razmišljala da li treba ili ne da joj izađe u susret, odmah joj je dala smernice. Nekih mesec dana su se čule svakodnevno i sada je ta žena dobro, ide kod duhovnika, okrenuta je Bogu i živi spokojno – zaključio je izvor i dodao da je Seka divno stvorenje, neiskvareno i spremno da svakome pomogne i nađe se ako može.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: RAJKO RISTIĆ