Brak Jelene Tomašević svet portal, svet novine
Svet

November 26, 2023 22:00

By

Tašta Ivana Bosiljčića je prava dama, imala odgovoran posao, a poznati glumac nju pita za savete

Tašta Ivana Bosiljčića život je posvetila drugima

Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević godinama uživaju u skladnom braku, a o privatnom životu retko govore u javnosti. Pre nego što je započela muzičku karijeru Jelena je sa majkom Snežanom, ocem Draganom i bratom Darkom živela u Kragujevcu gde je završila osnovnu i srednju školu.

Tašta Ivana Bosiljčića svet portal

ata images

Tašta Ivana Bosiljčića ceo život drugima pomaže

Tašta Ivana Bosiljiča, Jelenina majka, radila je kao glavna medicinska sestra neurohirurgije u Kliničkom centru u Kragujevcu, dok joj je otac bio elektrotehničar po struci.

“Njena profesija je da vodi računa o drugim ljudima, ali ona i mimo bolnice ceo svoj život bezrezervno pomaže svima oko sebe – i onima koje poznaje i onima koje ne poznaje. Njeno srce je veliko kao svemir i ponosna sam što mi je baš ona mama” – napisala je jednom Jelena na Instagramu.

Iako je svojevremeno tvrdila da je karakterno veoma slična ocu i da je “tatino dete”, pevačica ne krije da je izuzetno vezana za majku kojoj je putem Instagrama uputila najnežnije reči.

Tašta Ivana Bosiljčića svet portal

Instagram

Pročitajte Volim te zauvek, moj anđeo čuvaru – Jelena Tomašević zavijena u crno, otišao je njen najbitniji muškarac

Jednom prilikom, kada je Jeleninoj majci bio rođendan, pevačica joj je napisala dirljivu čestitku uz zajedničku fotografiju na svom profilu.

– “Žena zmaj, žena ljubav, žena hrabrost- moja majka! Srećan ti rođendan lepotice naša! Živa i zdrava nam bila! Volimo te do zvezda” – napisala je Jelena Tomašević.