Unuk Džeja Ramadanovskog svet portal svet
Svet

December 6, 2023 14:35

By

Džejev unuk rasplakao sve na pevačevom pomenu: Da li je moguće da ovoliko liči na dedu (foto)

Unuk Džeja Ramadanovskog rastužio sve

Danas je na Novom groblju u Beogradu održan trogodišnji pomen Džeju Ramadanovskom. Pored porodice i prijatelja pomenu su prisustvovale i pevačeve kolege: Hasan Dudić, Vanesa Šokčić, Rule, Stevan Anđelković… A, svima njima su oči zasuzile kada se sa cvećem u rukama pojavio Adrian, unuk Džeja Ramadanovskog.

Unuk Džeja Ramadanovskog svet portal svet

Ata images

U tom trenutku svi su se setili koliko je Džej bio srećan kada se on rodio i da je od tada Adrian postao centar njegovog sveta. Unuk Džeja Ramadanovskog na groblje je stigao u društvu mame Ane i oca Adila, a dok su stajali uz pevačev grob, Adrian se nije odvajao od bake Nade.

Pročitajte Husa otkrio detalje o filmu Nedelja i zašto nije mogao odbiti poziv da glumi u njemu

Okupljeni su se uz suze i osmeh prisećali Džejevih i Adrianovih dogodovština. A, neki su primetili i da Anin sin veoma liči na slavnog dedu.

Unuk Džeja Ramadanovskog svet portal svet

Ata images

Džejev trogodišnji pomen nije propustila ni njegova devojka Andrijana, koja je ostala u odličnim odnosima s njegovom porodicom i posle pevačeve smrti.

Unuk Džeja Ramadanovskog svet portal svet

Ata images

Podsećamo, Džej je preminuo 6.12.2020. godine, iznenada, dok je bio sam u stanu. Ekipa Hitne pomoći je po dolasku mogla samo da konstatuje smrt, a porodicu su rekli da je pevač preminuo usled probelema sa srcem.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES