Scandal

January 30, 2022 17:00

By

Zorici Brunclik hteli da rasture brak! Huškali Kemiševu ćerku protiv nje!

Kako SCANDAL! ekskluzivno saznaje, svojevremeno loši ljudi i zlobnici koji ne mogu da podnesu ljubav Zorice Brunclik i Miroljuba Aranđelovića Kemiša, huškali su njegovu ćerku Jelenu protiv pevačice!

Naime, Kemiš ima ćerku Jelenu iz prvog braka, ona živi u inostarnstvu, ima svoju porodicu i biznis, a sa ocem se viđa nekoliko puta godišnje. Međutim, ranije su je mnogi huškali protiv Zorice.

PROČITAJTE: Život piše romane! Surova istina detinjstva Zorice Brunclik!

Zorici Brunclik  hteli da rasture brak! Huškali Kemiševu ćerku protiv nje!

-Jelenu su mnogi hteli da obrlate protiv Zorice – započinje naš izvor i dodaje – Punili su joj glavu, da je Zorka ovakva i onakva, da joj ne dozvoli da je odvoji od oca i da joj bude zla maćeha! Da jasno stavi do znanja da će ona posećivati Kemiša i dolaziti kod njih kad god poželi, a ne kada Zorica to odredi. Međutim, kada su joj to rekli, Jeleni nije bilo ništa jasno… Ona im je samo svima rekla da sa Zoricom nema nikakvih problema, te da se njih dve slažu jako lepo, kao i da ona već može da ide kod oca kad god to poželi. Srećom, devojka je pametna i normalna, pa nije pala na te glupe provokacije – završava naš izvor.

PROČITAJTE: Miljana proganja Gocu Tržan! Danima je zove! Želi da im se deca upoznaju!

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ