aca lukas otkrio tajnu
Svet

1 Aprila, 2022 19:38

Lukas otkrio dugo skrivanu tajnu Vesne Zmijanac i Lepe Brene, evo na čiju je stranu stao

Aca Lukas otkrio tajnu koju su skrivale Vesna Zmijanac i Lepa Brena!

Aca Luks je braneći Vesnu Zmijanac koju su nedavno optužili da je prevarila publiku  koncertom u Belexpo centru, otkrio i tajnu o njenom rivalstvu sa Lepom Brenom.

Ja sam čitao izveštaje sa koncerta ali nisam imao pojma gde se koncert održao. Koliko ja znam Sava Centar se renovira, a u Belexpo centru može da stane dosta ljudi. Mislim da to nije tačno jer ja Vesnu poznajem nije sklona nikakvim prevrama i ona je sjajan lik. Jedan od svetlijih likova naše strade. Mislim da je Vesna bila u to vreme o kom smo pričali mnogo veća zvezda od Lepe Brene i dan danas smatram da je jedna od najvećih zvezda naše estrade kada je u pitanju folk muzika uz Miroslava Ilića… Nije bila folirant zato i jeste najveća zvezda. – rekao je Aca u intervjuu za novi broj SVETA koji je na kioscima i dodao:

Pročitajte: Aca Lukas otkrio tajnu o odnosu sa Kijom Kocar! Šokirao sve!

lepa brena

Rajko Ristić

Bilo je veliko rivalstvo između Lepe Brene i nje, ali ljudi su uvek više voleli iskrenost, a ne ulepšavenje nečeg što ne može da se ulepša. Moja karijera je mnogo bliža Vesninoj nego Breninoj, uvek je bolje ono prirodno i pravo nego nešto što je hibridno. U Breninoj karijeri su mnoge stvari veštačke, naduvane, jeste imala veliku popularnost ali Vesna mi je mnogo bliže. A o njihovoj muzici je glupo pričati, žena ima toliko hitova da je to neverovatno u odnosu na ovo drugu, koja je zvezda sa najmanje hitova – ispričao je Lukas i na opasku da je i Vesna baš poput njega priznala da se  kockala, drogirala, nastavio:

Aca Lukas f

Rajko Ristić

Aca Lukas otkrio tajnu o rivalstvu Brene i Vesne Zmijanac

Ja nikom  ništa ne priznajem, niti se nekome pravdam. Moj problem je šta sam ja radio u životu, ja mislim da valjam i nemam šta da krijem, kome se sviđam sviđam. Ulepšavao se nisam nikad u toku svoje karijere, zato Vesnu i mene narod voli. To ti je isto kao da pričamo o onom lepom paradajzu što je postojao pre 30 godina i ovom sada što je lep, hibridan ali nije ukusan. To ti je današnja scena, ali bilo je toga i onda. Evo upravo Lepa Brena, taj projaket je nastao uz pomoć politike, zašto baš ona, i zašto baš u to doba. Ima tu puno stvari koje ja neću da pričam. Ulepšava se biografija koja nije tačna, a kod mene je sve transparentno, moja biografija je onakva kakav jeste.

 

FOTO: RAJKO RISTIĆ