Sin Aleksandre Prijović
Svet

July 10, 2023 22:00

By

Sve je puklo poput balona: Filipu stigli dokazi o Prijinom neverstvu, reč je o ovom poznatom dasi

Aleksandra Prijović brak čuva daleko od svih ljubomornih duša

Aleksandra Prijović već danima ne može da dođe sebi od sreće, rasprodala je Arenu, zakazala i drugu, a njen album probija sve rekorde slušanosti. Međutim, ima onih koji su ljubomorni na njen uspeh, pa joj prave spletke ne bi li joj uništili brak i privatni život kada već ne mogu posao. Sad Filipu Živojinoviću šalju snimke sa navodnim Aleksandrinim švalerom, ne bi li ih posvađali.

Pročitajte: Prijovićka se bahati – Za nakit dala je 130 hiljada evra, a cipele koštaju više nego prosečna plata FOTO

Aleksandra Prijović brak

Rajko Ristić

Filip razume Aleksandrin posao, on nije ljubomoran i zna da su pevačice uvek žrtve spletki i ogovaranja. Svačega se on naslušao od kada je u braku sa Aleksandrom. Ljudi su zli i na sve moguće načine pokušavaju da im naude. Filipu šalju kao neke snimke, pričaju mu kako ga žena vara, a ne znaju da je na snimcima Blaško, Aleksandrin menadžer, koji se nikad ne odvaja od nje jer je baš za to i plaćen. On je od početka njene karijere uz nju, putuje sa njom, vozi je svuda, ide na nastupe, pa i privatno su stalno zajedno, ide sa njom u nabavku, šetaju zajedno malog Aleksandra.

Pročitajte: Uspela je da sakrije vesti o prinovi – Aleksandra Prijović rasplakala se pa otkrila da za tri meseca stiže FOTO

Aleksandra Prijović brak

Rajko Ristić

On joj je posle porodice najbliža osoba u koju ima potpuno poverenje. Ovde vladaju predrasude da ne postoje muško ženska prijateljstva, pa su svi ubeđeni da ako je Aleksandra stalno sa Blaškom, sigurno vara muža. Filip odavno ne pada na te glupe priče. Prija se inače sad i javno zahvalila mužu koji joj je najveća podrška. I on je učestvovao u stvaranju ovog albuma i dao sve od sebe jer njen uspeh doživljava kao svoj – kaže za Svet izvor blizak paru.

Pročitajte: Među pevačima je u trenutku nastao muk zbog onoga što je uradila Aleksandra Prijović FOTO

Aleksandra Prijović brak

Ata images

Aleksandra Prijović brak čuva daleko od svih tračeva i loših komentara. Filipova i njena ljubav jača je od svih prepreka te nema mesta spekulacijama, a još manje insinuacijama da pevačica vara supruga sa mendažerom.

 

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images